با طب سنتی پاشنه ی پای نرم داشته باشیم

با طب سنتی پاشنه ی پای نرم داشته باشیم

ترک کف پا عارضه‌ی شایعی است که در صورت بی‌توجهی و عدم درمان می‌تواند به خونریزی و عفونت باکتریایی و درد شدید منجر شود که به‌ویژه در بیماران دیابتی بسیار خطرناک است . اما با چند راهکار خانگی و ساده می‌توان ترک پا را در کمترین زمان ممکن درمان کرد. خشکی پوست، استفاده از مواد شوینده شیمیایی، رژیم غذایی، اضافه وزن، ایستادن زیاد در طول روز، بی‌توجهی به بهداشت پا و سایر شرایط پزشکی مانند اگزما، پسوریازیس، دیابت و کم کاری غده‌ی تیرویید و استفاده از صندل می‌تواند خشکی پا را تشدید کند.راه‌های خانگی درمان این ضایعه به قرار زیر است

استفاده از سنگ پا

سنگ پا یکی از روش‌های حذف پوست اضافه و مرده از کف پاست. برای این کار کافی است کف پا را چند دقیقه در وان آب ولرم قرار دهید، سپس با سنگ پا پوست مرده را حذف کنید.

[caption id="attachment_3470" align="alignnone" width="300"] سنگ پا در طب سنتی[/caption]

چرب کردن و مرطوب کردن پوست

استفاده از روغن زیتون، نارگیل و بادام بهترین روش برای نرم کردن کف پاست. برای این کار کافی است شب قبل از خواب پای خود را بشویید و سپس به روغن آغشته کنید و جوراب بپوشید و بخوابید.

[caption id="attachment_3471" align="alignnone" width="300"] چرب کردن پاشنه پا[/caption]

استفاده از سرکه

مخلوط سرکه‌ی سفید و آب ولرم یک روش مناسب برای اسکراب کف پا و از بین بردن لایه‌های مرده‌ی پوست است.

عسل

ترکیب آب ولرم و عسل یک معجون ضدعفونت باکتریایی مناسب برای ضدعفونی کردن کف پا و درمان ترک پاست. این روش سه بار در هفته توصیه شده است.

[caption id="attachment_3472" align="alignnone" width="300"] زدن عسل به پاشنه ی پا[/caption]

جوش شیرین

جوش شیرین باعث از بین رفتن التهاب کف پا می‌‌شود. کافی است پا را به مدت ۱۰ دقیقه در وان آب ولرم که در آن سه قاشق غذاخوری جوش شیرین حل شده است قرار دهید و پس از آن از سنگ پا استفاده کنید.

آرد برنج

آرد برنج، سرکه‌ی سیب و عسل را مخلوط کنید و کف پا را با این خمیر ماساژ دهید و پس از چند دقیقه بشویید. سه بار این عمل را در هفته تکرار کنید.

[caption id="attachment_3473" align="alignnone" width="300"] درمان ترک پا در طب سنتی[/caption]

سولفات منیزم

سولفات منیزیم باعث تحریک گردش خون در پاها می‌شود. می‌توان علاوه بر نمک سولفات منیزیم، از عصاره‌ی نعنا نیز در یک وان آب ولرم استفاده کرد و دو بار در هفته پاها را با این مخلوط ماساژ داد. این کار از بروز عفونت در پا جلوگیری می‌کند.

لیمو

آب و پوست لیمو یک روش طبیعی فوق‌العاده برای نرمی کف پا است.‌ می‌توان از ترکیب آب ولرم و لیمو برای نرمی کف پا استفاده کرد و پا را به مدت ۱۰ دقیقه در این ترکیب ماساژ داد. یک راه دیگر آغشته کردن ترکیب وازلین و آب لیمو به کف پا، قبل از خواب است.

موز

در این روش توصیه شده است موز کاملا رسیده را دررون مخلوط کن کاملا له کرده و به مدت ۱۵ دقیقه روی ترک های پا قرار داد و سپس پا را با آب ولرم شست.

آلوئه ورا

آلوئه ورا به صورت طبیعی یک روش قوی برای نرمی و لطافت کف پا است

[caption id="attachment_3474" align="alignnone" width="300"] نرم کردن پاشنه ی پا در طب سنتی[/caption]

برای نرم شدن پاشنه پا٬ پاشنه پا٬ ترک پاشنه پا٬ ترک پاشنه پا در طب سنتی٬ درمان ترک پاشنه پا با طب سنتی٬ درمان ترک پاشنه پا در طب سنتی٬ نرم شدن پوست کف پا٬ نرم شدن پوست کف پا در طب سنتی٬ نرم شدن کف پا

[ بازدید : 0 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

[ سه شنبه 25 دی 1397 ] [ 13:20 ] [ وی پک ]

[ ]

درمان مننژیت در طب سنتی

درمان مننژیت در طب سنتی

در منابع طب سنتی، مننژیت ویروسی را قابل درمان دانسته اند و برای آن نسخه هایی تجویز می شود. بیمار نیز اغلب در 7 تا 10 روز بهبود می یابد.

[caption id="attachment_3478" align="alignnone" width="300"] درمان مننژیت با طب سنتی[/caption]

نسخه ی طب سنتی درمان مننژیت

نکته ی مهم این است که درمان این بیماری با نسخه های گیاهی حتما باید به تشخیص و تجویز متخصص طب سنتی و براساس شرایط بیمار باشد.

  • ضماد (مرهم) تهیه شده از برگ کلم یا بومادران برای درمان مننژیت توصیه می شود.
  • روغن بادام شیرین برای درمان کاربرد دارد.
[caption id="attachment_3479" align="alignnone" width="300"] درمان مننژیت با طب سنتی[/caption]
  • مصرف توت پخته، مخلوط با عسل و انجیر در معالجه ی مننژیت ویروسی مفید است.
  • باید از مصرف خوراکی ها و نوشیدنی ها با طبع سرد مانند هندوانه و خیار پرهیز شود.
  • مصرف عرق بومادران، آب انگور و آبلیموی تازه توصیه می شود.
[caption id="attachment_3480" align="alignnone" width="300"] درمان مننژیت با طب سنتی[/caption]
  • بوییدن گل زعفران مفید است.
  • اگر کسی بر اثر غلبه ی خون دچار سرسام شود، باید حجامت کرده و خون کم کند، سپس به تجویز پزشک طب سنتی و با توجه به شرایط ، داروی گیاهی لازم را مصرف کند.
[caption id="attachment_3481" align="alignnone" width="300"]درمان مننژیت با حجامت درمان مننژیت با طب سنتی[/caption]
  • آب سیب درختی، آب کدو و آب گشنیز تازه را صاف کرده و با گلاب مخلوط کنید و در طول روز به بینی بکشید.
  • سرکه، روغن گل سرخ و گلاب را مخلوط کنید و روزی سه بار به سر بمالید.
[caption id="attachment_3482" align="alignnone" width="300"] درمان مننژیت با طب سنتی[/caption]
  • استحمام برای بیماری های مغز و نخاع مانند مننژیت مفید است. این حمام باید 25 دقیقه قبل از رفتن به رختخواب در شب انجام شود. درجه ی حرارت آب باید ولرم باشد. قبل از رفتن به حمام، یک پارچه سرد و مرطوب روی پیشانی و سر بگذارید تا گردش خون طبیعی شود.
  • عسل رقیق شده ی صبحگاهی، جوشانده ی سیاه دانه با عسل طبیعی که در 24ساعت یک قاشق مرباخوری کافیست.
  • آب سیب طبیعی، سیب شیرین رسیده با عسل رقیق شده شب بخورند.
[caption id="attachment_3483" align="alignnone" width="300"] درمان مننژیت با طب سنتی[/caption]
  • شلغم و آب شلغم پنی سیلین طبیعی و سیب و آب سیب آنتی بیوتیک طبیعی است.

درمان مننژیت٬ درمان مننژیت با داروهای گیاهی٬ درمان مننژیت با طب سنتی٬ درمان مننژیت با گیاهان دارویی٬ درمان مننژیت باکتریایی٬ درمان مننژیت در بزرگسالان٬ درمان مننژیت در طب سنتی٬ درمان مننژیت در کودکان٬ درمان مننژیت در نوزادان٬ درمان مننژیت در نوزادان نارس٬ درمان مننژیت سلی٬ درمان مننژیت طب سنتی٬ درمان مننژیت مغزی٬ درمان مننژیت ویروسی٬ درمان مننژیت ویروسی در کودکان٬ دوره درمان مننژیت باکتریایی٬ مننژیت

[ بازدید : 0 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

[ سه شنبه 25 دی 1397 ] [ 13:13 ] [ وی پک ]

[ ]

درمان ترک‌های پوستی شکم در طب سنتی

درمان ترک‌های پوستی شکم در طب سنتی

استریا یا خطوط حاملگی یا ترک‌های پوستی، خطوط فرورفته‌ای به رنگ قرمز یا صورتی و براق هستند که بعد سفید می‌شوند. در آمریکا ۹۰ درصد زنان باردار و ۷۰ درصد بانوان بعد از بلوغ و ۴۰ درصد آقایان بعد از بلوغ از خفیف تا شدید، دچار ترک پوستی هستند. این مشکل در همه‌ی نژادها دیده می‌شود ولی در خانم‌ها شایع‌تر از آقایان است. استریا بعد از بلوغ در هر دو جنس، خانم‌های باردار و در اثر افزایش ترشح هورمون‌های غده‌ی فوق‌کلیه در هر سنی دیده می‌شود.

چه افرادی بیشتر مستعد این عارضه هستند؟

استریا یا ترک‌های پوستی ضایعات پوستی هستند که به دلیل نازک شدن لایه‌ی درم و اپیدرم پوست به شکل بریدگی اغلب در نواحی تحت فشار مثل ران، باسن، شکم و سینه‌ها ایجاد می‌شود.ترک‌های پوستی هنگام بلوغ، اغلب روی ران‌ها ، باسن و سینه‌ها ایجاد می‌شوند ولی در دوران حاملگی این ترک‌ها بیشتر در نواحی شکم و سینه‌ها بروز می‌کنند.

مهم‌ترین عامل کشیدگی پوست به طور ناگهانی است که مثلا در بارداری و بلوغ شاهد آن هستیم ولی کشیدگی پوست تنها یکی از عوامل ایجاد ترک‌های پوستی است و عوامل درونی نیز در بروز آن‌ها مؤثرند.از جمله این عوامل تغییرات هورمونی است که سبب عدم تعادل در فیبروبلاست‌ها ( سلول‌های تولید کننده‌ی الاستین و کلاژن ) می‌شود که این امر منجر به کاهش تعداد و کیفیت فیبرهای کلاژن و الاستین می‌گردد. در نتیجه پوست فیبرهای کلاژن دچار پارگی شده و پوست حالت ترک خوردگی پیدا می‌کند. بیماری‌های زمینه‌ای و مصرف داروهای مختلف مخصوصا داروهای کورتونی نیز می‌تواند در پیدایش این ضایعات موثر باشد.استفاده‌ی طولانی از کورتون‌های موضعی قوی نیز می‌تواند باعث ایجاد استریا یا ترک‌های پوستی شود. به همین دلیل توصیه می‌شود که کورتون‌های موضعی فقط زیر نظر پزشک مصرف شود تا عوارض آن در بیمار ظاهر نشود.

وراثت نیز در پیدایش استریا نقش دارد.استریا در نژاد قفقازی بیش از سایر نژادها دیده می‌شود.

[caption id="attachment_3421" align="alignnone" width="300"] عوامل ترک پوست[/caption]

پیشگیری از ترک‌های پوستی

  • اجتناب از کاهش وزن ناگهانی، مخصوصا در آنها که استعداد ابتلا به ترک پوستی دارند یا در سنین نوجوانی و اوایل جوانی هستند. قبل از اینکه قرمزی ترک‌ها به سفیدی تبدیل شود، به پزشک متخصص پوست مراجعه شود زیرا در این مرحله تا حد زیادی قابل‌درمان است ولی اگر خطوط قرمز به رنگ سفید درآیند، درمان بسیار مشکل و میزان بهبود پایین می‌آید.
  • در مرحله‌ای که خطوط قرمز هستند، زدن مرطوب‌کننده‌ها، ویتامین C، اسیدهای میوه و ریتنول‌ها باعث کم‌رنگ شدن خطوط می‌شود.
  • استفاده از اسید گلیکولیک و آلفاهیدروکسی اسید در دوران بارداری و شیردهی بلامانع است ولی باید هنگام استفاده از آنها از تماس طولانی با آفتاب اجتناب کرد.
  • روغن ویتامین E در موارد بریدگی‌های ناشی از بارداری خصوصا قبل از ظهور ترک‌ها بسیار موثر است ولی در ترک‌های پوستی به دلیل سایر علل زیاد موثر نیست.
  • استفاده از لوسیون‌های مرطوب‌کننده در خطوط بریده‌شده و نواحی‌ای که پیش‌بینی می‌شود و در ماه‌های آینده بارداری ترک بخورد، مصرف مرطوب‌کننده‌هایی از قبیل روغن زیتون، آلوئوورا، روغن جوانه‌ی گندم و غیره برای پیشگیری و درمان ترک‌خوردگی پوست تا حدی موثر است.
  • یکی از پر طرف‌دارترین روغن‌ها در دوران بارداری برای جلوگیری و رفع ترک‌های پوستی روغن زیتون است. مقداری روغن زیتون کف دستان خود بریزید و ناحیه شکم، و دور ناف و پهلوهای خود را به طور منظم ماساژ دهید. بلافاصله پس از مالیدن روغن روی ترک‌های پوستی حمام کنید. ممکن است این کار یک فرآیند زمان بر باشد، اما ارزشش را دارد.
  • زرده‌ی تخم‌مرغ چنانچه از اوایل بارداری روزی ۲ بار استعمال شود، تا حد زیادی از ایجاد بریدگی پوستی جلوگیری می‌کند و باید تا ۶ ماه بعد از زایمان ادامه یابد.
  • بدن خود را کاملا هیدراته نگه دارید. هر روز ۱۰ تا ۱۲ لیوان آب بنوشید. هیدراته و مرطوب نگه داشتن پوست از بسیاری از مشکلات پوستی از جمله ترک‌های پوستی جلوگیری می‌کند. همچنین توصیه می‌شود که میزان مصرف قهوه، چای، و نوشابه را کاهش دهید. زیرا این مواد باعث کم شدن آب بدن می‌شوند.

درمان گیاهی ترک‌های پوستی

گیاه Gotu Kola

در طب سنتی این گیاه به خاطر خاصیت افزایش گردش خون، بهبود التهاب، افزایش فرآیند التیام و افزایش میزان کلاژن در پوست بسیار معروف است. کرم‌هایی که حاوی این گیاه هستند از بروز ترک‌های پوستی جدید طی دوران بارداری در زنانی که پیش از آن این ترک‌ها را داشتند پیشگیری می‌کند.

[caption id="attachment_3422" align="alignnone" width="300"]درمان ترک های شکم درمان ترک های پوستی[/caption]

گیاه Tulsi

منشأ این گیاه در هندوستان است. دارای خواص متعددی است از جمله التیام زخم‌ها، عفونت‌ها و سایر مشکلات پوستی. این گیاه حاوی آنتی اکسیدان و مواد فیتوشیمیایی و از طرفی دارای خواص ضدباکتریایی، ضدویروسی و ضدالتهابی است که به تسریع روند التیام ترک‌های پوستی کمک می‌کند.

[caption id="attachment_3423" align="alignnone" width="300"] درمان ترک های شکم[/caption]

شاه بلوط هندی

برگ‌ها و دانه‌های این گیاه حاوی ترکیب فوق العاده‌ای به نام Aescin است. خاصیت اصلی این ترکیب در مقاوم سازی بافت‌های پیوندی پوست است. همانطور که می‌دانید یکی از علل ترک‌های پوستی کم بودن میزان فیبریلین میکروگیبریلیس است که باعث انعطاف‌پذیری پوست می‌شود. این کمبود را می‌توان با شاه بلوط هندی درمان کرد چرا که پیوند بافت‌های پوست را مستحکم و سفت می‌کند.

[caption id="attachment_3424" align="alignnone" width="300"] درمان ترک های پوست[/caption]

گیاه Helichrysum

این گیاه دارای خواص زیادی از جمله خواص ضدالتهابی، ضدحساسیت، ضدگرفتگی، ضدعفونت، کشنده‌ی قارچ‌ها و بندآور است. حواستان باشد که اگر پوست حساسی دارید، این گیاه ممکن است باعث آزارتان شود.

[caption id="attachment_3425" align="alignnone" width="300"] درمان ترک های پوستی[/caption]

گیاه آلوئه‌ورا

یکی از خواص بارز این گیاه، خاصیت ترمیم‌کننده‌ی پوست، التیام زخم‌ها، ترمیم و تقویت بافت‌های پیوندی و از همه مهم‌تر پیشگیری از بروز ترک‌‌های پوستی بیشتر است. برای تأثیر بیشتر می‌توان ژل آن را با کمی‌روغن ویتامین C مخلوط و استفاده کرد.

[caption id="attachment_3426" align="alignnone" width="300"] درمان ترک های پوستی[/caption]

کلام آخر

در دام تبلیغات و وعده‌های دروغین کرم‌های ضد ترک پوست نیفتید! محصولات مراقبت از پوست موضعی نمی‌توانند پوست را به حالت اولیه برگردانند و یا فیبرهای الاستین را ترمیم کنند. نه ماساژ و نه درمارولر قادر به درمان ترک‌ها نیستند. ترتینوئین به عنوان یک ماده موثره می‌تواند تا حدودی کمک کننده باشد و همچنین بعضی از روش‌های پزشکی مثل لایه بردار TCA و لیزر درمانی می‌توانند موثر باشند، اما درباره درمان ترک‌های پوستی بهتر است که واقع بین باشید

[caption id="attachment_3427" align="alignnone" width="300"] درمان ترک های پوستی با طب سنتی[/caption]

ترک پوست پا٬ ترک پوست در بدنسازی٬ ترک پوست دست٬ ترک پوست شکم٬ ترک پوست شکم در بارداری٬ ترک پوستی٬ ترک های شکم٬ درمان ترک پوست٬ درمان ترک پوست با آلوئه ورا٬ درمان ترک پوست بازو٬ درمان ترک پوست پا٬ درمان ترک پوست در اثر چاقی٬ درمان ترک پوست دست٬ درمان ترک پوست سفید٬ درمان ترک پوست شکم٬ درمان ترک پوستی دکتر خیراندیش

[ بازدید : 0 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

[ سه شنبه 25 دی 1397 ] [ 13:09 ] [ وی پک ]

[ ]

درمان و کنترل وسواس در طب سنتی

درمان وسواس در طب سنتی

"وسواس" بیماری ای است که از نظر طب سنتی معمولا ناشی از افزایش سودا در بدن است.

در طب سنتی ابتدا منشاء ورود سودا و مواد سودازا مسدود می شود و سپس درمان آغاز خواهد شد.

[caption id="attachment_3439" align="alignnone" width="300"] درمان و کنترل وسواس در طب سنتی[/caption]

ممنوعیات غذایی در بیماری وسواس

به این منظور در وهله اول باید مواد سودازا، مانند سوسیس و کالباس، همبرگر و پیتزا و به طور کلی، فست فودها، چای، قهوه، عدس، بادمجان، گوشت گاو، ترشی، سرکه، روغن نباتی، نوشابه، سالاد الویه، سس مایونز، ماکارونی و مصرف زیاد گردو و خرما از برنامه غذایی حذف شود.

[caption id="attachment_3440" align="alignnone" width="300"] ممنوعیات غذای وسواس[/caption]

سپس مواد گرم و تر میل شود. البته پزشک طب سنتی می تواند به طور کامل تر اطلاعات را در اختیار بیمار قرار دهد.

کنترل و درمان وسواس با نسخه ی طب سنتی

از جمله توصیه های کنترل وسواس می توان به این موارد اشاره کرد:

  • انار ترش و شیرین به صورت کامل همراه با ذکر نام پروردگار یا شربت آب زرشک همراه نمک می تواند جایگزین انار باشد تا زمانی که تیرگی خون برطرف شود.
  • ارده با شیره 4 وعده در هفته
[caption id="attachment_3441" align="alignnone" width="300"]ارده و شیره درمان وسواس با طب سنتی[/caption]
  • بادام درختی روزی 14عدد، مویز 21عدد و انجیر شبی 7 عدد.
  • سرکه انگبین هر شب یک لیوان (120 شب)
  • حجامت عام سه مرحله ماهی یکبار در ربع سوم ماه قمری
  • روغن زدن به ملاج سر با روغن کنجد هر شب
[caption id="attachment_3442" align="alignnone" width="300"]روغن کنجد درمان وسواس با طب سنتی[/caption]
  • زدن عطر گرم جلوی بینی در حال خواب
  • دمنوش اسطوخودوس و سنبل الطیب هر شب یک لیوان با کمی عسل (4 ماه)
[caption id="attachment_3443" align="alignnone" width="300"] درمان وسواس با طب سنتی[/caption]
  • مخلوط مساوی از پودر عصاره شیرین بیان و پودر رازیانه به مدت 30روز یک قاشق چای خوری همراه با کمی آب (مخصوص خانم ها)
  • پرهیز از نوشیدن آب سردشده توسط یخ
  • توصیه جدی به مصرف سیب درختی
  • مصرف ماءالجبن یا آب پنیر
[caption id="attachment_3444" align="alignnone" width="300"] درمان وسواس با طب سنتی[/caption]

درمان وسواس٬ درمان وسواس با دارچین٬ درمان وسواس با داروهای گیاهی٬ درمان وسواس با طب سنتی٬ درمان وسواس با گیاهان دارویی٬ درمان وسواس در طب سنتی٬ درمان وسواس شستشو٬ درمان وسواس عملی٬ درمان وسواس فکری٬ درمان وسواس فکری و عملی٬ کنترل وسواس٬ کنترل وسواس با داروهای گیاهی٬ کنترل وسواس با طب سنتی٬ کنترل وسواس با گیاهان دارویی٬ کنترل وسواس در طب سنتی٬ کنترل وسواس شستشو٬ کنترل وسواس عملی٬ کنترل وسواس فکری٬ کنترل وسواس فکری و عملی٬ وسواس

[ بازدید : 0 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

[ سه شنبه 25 دی 1397 ] [ 13:07 ] [ وی پک ]

[ ]

درمان خونریزی رحم در طب سنتی

درمان خونریزی رحم در طب سنتی

برای درمان خونریزی رحم، از جمله لکه بینی ها درمان هایی ارائه شده است که شامل موارد زیر است

اصلاح تغذیه

کاهش سردی و افزایش گرمی ها (دوره 40 تا 120 روز) دردرمان خونریزی های شدید قاعدگی بسیار مفید است. برای آگاهی از اغذیه گرم به قسمت طب سنتی دوران نوزادی مراجعه نمایید.

استفاده از سویق عدس

این درمان برای کسانی که عادت ماهیانه آن ها قطع نمی شود مفید می باشد. سویق عدس خوراکی است که در آن عدس را آسیاب کرده و تفت می دهند و صبح به صورت ناشتا به میزان 2 قاشق غذا خوری مصرف می گردد. در صورت درمان نشدن هر روز یک قاشق سماق تا یک هفته میل کنید. مصرف عرق بومادران شبی یک لیوان با مقداری عسل و عرق یونجه نیز مفید است. استفاده از بادکش در ناحیه تخمدان و خوردن عدس در درمان خونریزیهای شدید مفید است.

[caption id="attachment_3414" align="alignnone" width="300"] درمان خونریزی رحم با سویق عدس[/caption]

استفاده از گشنیز و سماق

این دارو به حدی مؤثر است که حتی جایگزین اعمال جراحی معرفی شده است. معمولاً از این دارو برای درمان خونریزی هایی مانند:

خونریزی بکارت

خونریزی به دلیل ضخامت رحم

زخم رحم

خونریزی به دلیل عفونت داده می شود

جالب این جاست که اگر این دارو در روزهایی که عادت ماهیانه وجود دارد خورده شود، خونریزی را قطع نمی‌کند و فقط خونریزی های دیگر را قطع می‌کند. برای استفاده از این دارو، تخم گشنیز و سماق را آسیاب می کنند و در ظرفی می ریزند و روی آن را باز می گذارند و بعد از ریختن آب به اندازه یک لیوان کوچک روی آن، شب زیر آسمانی که ستاره دار باشد قرار می دهند و صبح می جوشانند و بعد از جوشاندن، آب آن به میزان یک استکان مصرف می شود

استفاده از رازیانه

رازیانه، برای درمان مشکلات قاعدگی از جمله لکه بینی ها، عادات ماهیانه شدید، نامنظم بودن عادات ماهیانه، ناتوانی جنسی و نیز در درمان ریزش مو ناشی از کمبود هورمون استروژن بسیار مؤثر است. برای مشکلات قاعدگی می توان از چای رازیانه استفاده کرد. برای استفاده می توان: در دو هفته ی اول هر ساعت یک استکان و بعد از آن در هر بیست و چهار ساعت یک استکان مصرف شود. (زیرا زیاده روی در مصرف رازیانه سبب بیماری قلبی می شود) هم چنین خوردن عرق رازیانه با یک قاشق عسل هر روز یک استکان توصیه شده است. قطره ی گیاهی رازیانه به نام رازین که در بازار موجود است، دارای خواصی هم چون: شیرافزا، مدر، تنظیم قاعدگی، درمان ضعف جنسی و کاهش عوارض یائسگی می باشد.

[caption id="attachment_3415" align="alignnone" width="300"] درمان خونریزی رحم با رازیانه[/caption]

حجامت

حجامت تخمدان در درمان خونریزیهای شدید قاعدگی بسیار مفید است.

استفاده از به

استفاده از به، به صورت (کمپوت، شربت يا مربای به) هنگام صبح به صورت ناشتا در طولانی نشدن عادت ماهیانه بسیار مفید است.

استفاده از شاه بلوط

در درمان عادت ماهیانه ی شدید و هم چنین لکه بینی در فواصل قاعدگی ها بسیار مفید است. برای مصرف، باید روزی دو عدد میوه ی شاه بلوط خورد. در درمان عادات ماهیانه شدید نیز، برگ دلمه ی درخت انگور با رب انار شیرین و مربای به توصیه می گردد.

[caption id="attachment_3416" align="alignnone" width="300"] درمان خونریزی رحم با شاه بلوط[/caption]

استفاده از کرفس

در تنظیم قاعدگی، می توان هر روز یک قاشق چایخوری پودر تخم کرفس را مصرف نمود. تخم کرفس دارای خواصی هم چون: کاهش چربی خون، کاهش قند خون و کاهش فشار خون نیز می باشد.

استفاده از زرد چوبه

زرد چوبه، در درمان بی نظمی های قاعدگی بسیار مفید است و سبب تنظیم شدن آن می گردد. میزان مصرف آن، روزانه یک گرم زردچوبه ی خالص است. زرد چوبه ماهیتی ضد سرطانی دارد.

استفاده از شربت گل بو مادران

استفاده از شربت گل بومادران، در تنظیم قاعدگی و رفع لکه بینی بسیار مفید است. برای استفاده آن را باید با عسل گون، مصرف نمود.

تنظیم مزاج

به عقیده ی پزشکان طب اسلامی، خونریزی شدید عادت ماهیانه، می‌تواند علل متعددی داشته باشد و مهمترین علت آن افزایش صفرا و گرمی است. اگر این خونریزی بیش از حد باشد و سبب کم خونی و ضعف شدید و سرگیجه شود، نیاز به درمان دارد. در غیر این صورت، نوعی حجامت طبیعی بدن محسوب می شود. برای درمان می توان: از سویق عدس، سماغ رومی، ترکیب داروی جامع امام رضا علیه السلام و عسل و قرص خون که یک داروی ترکیبی می باشد، استفاده کرد.

استفاده از داروها

اگر عادت ماهیانه خیلی شدید باشد، استفاده از سماغ رومی، بسیار مفید واقع می شود.

غسل کردن

یکی از درمان های کسی که عادت ماهیانه او ادامه دارد و به صورت لکه بینی یا خونریزی است این است که غسل انجام دهند (دعائم الإسلام، ج2، ص138)

[caption id="attachment_3417" align="alignnone" width="300"] درمان خونریزی رحم در طب سنتی[/caption]

استرس و خونریزی رحم٬ برای خونریزی رحم چی خوبه٬ خونریزی رحم٬ خونریزی رحم از چیست٬ خونریزی رحم بدون درد٬ خونریزی رحم بعد از زایمان٬ خونریزی رحم بعد از نزدیکی٬ خونریزی رحم بعد از ورزش٬ خونریزی رحم در بارداری٬ خونریزی رحم در سن بالا٬ درمان خونریزی رحم٬ درمان خونریزی رحم با داورهای گیاهی٬ درمان خونریزی رحم با طب سنتی٬ درمان خونریزی رحم با عسل٬ درمان خونریزی رحم بعد از پریود٬ درمان خونریزی رحم بعد از سقط٬ درمان خونریزی رحم چیست٬ درمان خونریزی رحم در طب سنتی٬ درمان گیاهی خونریزی رحم٬ علت خونریزی رحم بعد از پریود٬ غلت خونریزی رحم

[ بازدید : 0 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

[ سه شنبه 25 دی 1397 ] [ 13:05 ] [ وی پک ]

[ ]

با 8 ماده غذایی مهم در طب سنتی آشنا شوید

با 8 ماده غذایی مهم در طب سنتی آشنا شوید

ایجاد تنوع در برنامه‌ی غذایی، یکی از ساده‌ترین روش‌های مراقبت از سلامتی است...

همین ابتدا پروردگار را به خاطر نعمت‌های بی پایانش سپاس می‌گوییم. خداوندی که عاشقانه و بی کم و کاست به فکر سلامتی بندگانش بوده و هست. خداوند نعمت‌هایی خلق کرده سرشار از ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان ها. برخی از این نعمت‌ها با سرطان مقابله می‌کنند. برخی دیگر قلب را حفاظت می‌کنند؛ و برخی دیگر حافظه را تقویت می‌کنند. کسی از پسِ شمارش این نعمت‌های بی پایان بر نمی‌آید. ما هم، چنین توانی نداریم. در این مقابله فقط گلچینی از خوردنی‌های مفید را ارائه می‌دهیم و توصیه می‌کنیم از این مواد غذایی مفید غافل نشوید تا سالم‌تر زندگی کنید.

[caption id="attachment_3402" align="alignnone" width="300"] مواد غذایی مهم در طب سنتی[/caption]

تغذیه‌ی درست هوشمندی می‌خواهد

ایجاد تنوع در برنامه‌ی غذایی یکی از ساده‌ترین روش‌های مراقبت از سلامتی است. همین غذاهایی که هر روز برای رفع گرسنگی و تأمین انرژی میل می‌کنید به پیشگیری از بیماری‌هایی مانند سرطان‌ها و همچنین بیماری‌های قلبی عروقی کمک می‌کنند. پس بهتر است در انتخاب مواد غذایی خود دقت کرده و برخی را در الویت قرار دهید. این 8 ماده‌ی غذایی را که معرفی می‌کنیم را فراموش نکنید و در برنامه‌ی غذایتان بگنجانید.

آووکادو

با وجود این که آووکادو سرشار از چربی است اما با این حال این ماده‌ی غذایی خوشمزه می‌تواند میزان کلسترول خون را کاهش دهد.

محققان معتقدند اگر بتوانیم به جای 5 درصد از اسیدهای چرب اشباع شده از چربی‌های اشباع نشده ی مونو استفاده بکنیم به راحتی می‌توانیم خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را به یک سوم کاهش دهیم.

جالب است بدانید که آووکادو سرشار از بتا- سیتوسترول، استرول گیاهی است که مانع از جذب کلسترول موجود در مواد غذایی می‌شود. این ماده‌ی غذایی همچنین حاوی میزان قابل توجهی گلوتاتیون است که یک آنتی اکسیدان بسیار قوی محسوب می‌شود. درست است که قیمت آووکادو کمی بالاست. اما ارزشش را دارد که هر از گاهی آن را خریده و از فواید آن بهره‌مند شوید.

[caption id="attachment_3403" align="alignnone" width="300"] آووکادو در طب سنتی[/caption]

حبوبات

حبوبات محافظ سلامت قلب هستند. این مواد غذایی مفید سرشار از فیبرهای محلول در آب هستند که کلسترول را جذب کرده و به بدن کمک می‌کنند قبل از این که کلسترول به جداره‌ی رگ‌ها بچسبد آن را دفع کند. حبوبات میزان کلسترول را به میزان 10 تا 15 درصد کاهش می‌دهند.

فیبرهای حلّال و پروتئین‌های موجود در این مواد غذایی باعث کنترل قند خون می‌شود.

از این گذشته منیزیم موجود در آن‌ها محافظ رگ‌ها است؛ یعنی این که باعث می‌شود خون به خوبی در رگ‌ها جریان داشته باشد و فشار خون در حالت نرمال تنظیم شود.

در نهایت باید بگوییم که نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد که این مواد غذایی جزو بهترین آنتی اکسیدان ها هستند.

[caption id="attachment_3404" align="alignnone" width="300"] حبوبات در طب سنتی[/caption]

بلوبری

این میوه در ایران کمتر دیده می‌شود. بلوبری سرشار از آنتوسیانین‌ها است و رنگ و قدرت آنتی اکسیدانی آن نیز مدیون همین ترکیبات می‌باشد. آنتوسیانین ها با بیماری‌های قلبی، سرطان، نابینایی و مشکلات مربوط به حافظه در دوره‌ی سالمندی مقابله می‌کند.

از این گذشته این میوه‌ی ریز مانند زغال اخته حاوی آنتی اکسیدانی به نام اپیکاتشین است که نمی‌گذارد باکتری‌ها به جداره‌ی مثانه بچسبند و به این ترتیب از ابتلا به عفونت مثانه نیز پیشگیری به عمل می‌آورد.

در نهایت باید بگوییم که میزان زیاد فیبرهای موجود در این میوه یبوست را رفع می‌کند.

[caption id="attachment_3405" align="alignnone" width="300"] بلوبری در طب سنتی[/caption]

شکلات سیاه

شکلات سیاه منبع فوق‌العاده‌ی فلاوونوئیدها می‌باشد. نتایج پژوهش‌های متعدد نشان می‌دهد که این آنتی‌اکسیدان‌ها فشار خون را تنظیم و از تشکیل لخته‌های خونی پیشگیری می‌کنند. همچنین باعث تسکین التهاب می‌شوند و اکسید شدن کلسترول بد(LDL) را به تأخیر می‌اندازند.

کافی است روزانه 45 گرم شکلات سیاه میل کنید تا خطر سکته قلبی به میزان 10 درصد کاهش یابد.

در نهایت جالب است بدانید که همین شکلات سیاه شدت حالت مقاومت به انسولین (پیش زمینه‌ی ابتلا به دیابت) را کاهش می‌دهد.

[caption id="attachment_3406" align="alignnone" width="300"] شکلات سیاه در طب سنتی[/caption]

ماهی آزاد

چربی موجود در ماهی آزاد برای سلامت رگ‌ها فوق‌العاده است. کافی است که در هفته دو مرتبه از این ماهی‌ها میل کنید تا خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را به میزان 17 درصد و خطر حمله‌ی قلبی را 27 درصد کاهش دهید.

نتایج یک پژوهش سوئدی که روی 6000 مرد و به مدت 30 سال انجام شده نشان می‌دهد افرادی که به میزان مناسبی ماهی‌های چرب می‌خورند خطر ابتلا به سرطان پروستات را به یک سوم کاهش می‌دهند.

نتایج پژوهش‌های دیگر نیز حاکی از اینست افرادی که میزان امگا 3 موجود در خونشان بالاست 50 درصد کمتر از بقیه از افسردگی خفیف یا متوسط رنج می‌برند.

[caption id="attachment_3407" align="alignnone" width="300"] ماهی آزاد در طب سنتس[/caption]

اسفناج

غذای مورد علاقه‌ی ملوان زبل علاوه بر این که سرشار از کاروتنوئید است و از دژنراسیون ماکولای چشم جلوگیری می‌کند، سرشار از ویتامین K نیز می‌باشد. ویتامین K موجود در اسفناج از تراکم استخوان‌ها محافظت کرده و مانع از شکستگی آن‌ها می‌شود.

این سبزی خوشمزه منبع خوب پتاسیم، منیزیم و فولات محسوب می‌شود که فشار خون را تنظیم می‌کند و به همین دلیل خطر سکته‌ی مغزی را کاهش می‌دهد. علاوه بر این به نظر می‌رسد فولات موجود در آن نیز خطر ابتلا به سرطان ریه در زنان را کاهش می‌دهد.

[caption id="attachment_3408" align="alignnone" width="300"] اسفناج در طب سنتی[/caption]

ماست

همین ماست سفیدی که سر سفره می‌آورید حاوی پروبیوتیک‌ها است. این میکروارگانیسم‌ها جلوی انتشار باکتری‌های مخرب روده را می‌گیرد. پروبیوتیک‌ها آنتی‌بیوتیک‌های طبیعی تولید می‌کنند که قدرت ایمنی بدن را بالا می‌برد.

باید بدانید مصرف مرتب ماست در تسکین و درمان بیماری‌های التهابی روده‌ها، عفونت مجاری ادرار و عفونت واژینال به قارچ‌ها موثر عمل می‌کند.

همچنین باید بدانید که ماست به دلیل سرشار بودن از کلسیم برای استخوان‌ها مفید است و می‌تواند همیار لاغریتان شود.

[caption id="attachment_3409" align="alignnone" width="300"] ماست در طب سنتی[/caption]

روغن زیتون

اگر به دنبال روغن سالم می‌گردید جای دوری نروید. روغن زیتون نیازهای شما را برآورده می‌کند. این روغن خواص فوق‌العاده‌ی زیادی دارد از قبیل کاهش کلسترول بد و افزایش میزان کلسترول مفید خون. اگر می‌پرسید چرا باید بگوییم به دلیل سرشار بودن از چربی‌های اشباع نشده ی مونو.

این روغن مفید همچنین سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی به نام فنول‌ها می‌باشد که از جداره‌ی رگ‌ها در برابر انباشته شدن کلسترول محافظت می‌کند. نتایج پژوهش‌های مختلف نشان داده است که روغن زیتون مانند یک ماده‌ی ضدالتهاب عمل می‌کند و تأثیر مفیدی روی قلب و باقی اعضای بدن دارد. باید بدانید که التهاب‌های موجود در بدن نه تنها باعث بروز بیماری‌های قلبی می‌شود بلکه منشأ بیماری‌های دیگری مانند دیابت نوع 2، آلزایمر و سرطان نیز می‌باشد.

[caption id="attachment_3410" align="alignnone" width="300"] روغن زیتون در طب سنتی[/caption]

خواص آووکادو در طب سنتی٬ خواص اسفناج در طب سنتی٬ خواص بلوبری در طب سنتی٬ خواص حبوبات در طب سنتی٬ خواص روغن زیتون در طب سنتی٬ خواص شکلات سیاه در طب سنتی٬ خواص ماست در طب سنتی٬ خواص ماهی آزاد در طب سنتی٬ مواد غذایی مفید در طب سنتی٬ مواد غذایی مهم در طب سنتی

[ بازدید : 0 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

[ سه شنبه 25 دی 1397 ] [ 13:02 ] [ وی پک ]

[ ]

غذاهای گرم برای روزهای سرد در طب سنتی

غذاهای گرم برای روزهای سرد در طب سنتی

علاوه بر تمام لباس‌های گرمی که به تن می‌کنید باید بدانید که تغذیه‌ی خوب نیز دمای بدن را بالا می‌برد و باعث می‌شود در طول زمستان شما احساس سرما و همچنین خستگی کمتری داشته باشید و چاق نشوید.

در هوای سرد همه‌ی ما به فکر فراهم آوردن امکاناتی هستیم که بتوانیم با سرما مقابله کنیم. خانه‌ی گرم، لباس و کفش گرم و غیره راه‌هایی برای مقابله با سرما هستند. اما در این باید به فکر تغذیه‌ی مناسب هم بود. تغذیه‌ی درست و متعادل شما را از گزند سرما حفظ می‌کند. در این مقاله شما را با برخی از این مواد غذایی بیشتر آشنا می‌کنیم.

زمانی که هوا سرد می‌شود مکانیسم‌هایی در بدن فعال می‌شود که دمای بدن را بالا می‌برد و اعضای آن را از خطر حفظ می‌کند. افزایش گرمای بدن انرژی تولید می‌کند. تمام این عکس‌العمل‌ها را ترموژن می‌نامند. برای فهم بهتر این مکانیسم زمانی را در نظر بگیرید که از سرما به خود می‌لرزید: لرزش عضلات باعث تولید گرما در بدن می‌شود. برخی از مواد غذایی به خوبی ترموژن بدن را بالا می‌برند که با آن‌ها آشنا می‌شوید:

قهوه

حتی یک فنجان قهوه‌ی کوچک نیز برای فعال کردن ترموژن بدن کارساز است. مصرف منظم قهوه می‌تواند مصرف انرژی را تا 13 درصد افزایش دهد. در عین حال این تأثیر قهوه باعث می‌شود مصرف چربی‌ها برای تولید انرژی بیشتر شود؛ و این بدین معنی است که اگر مثل سابق غذا بخورید لاغرتر هم می‌شوید.

اگر در هوای سرد دلتان یک نوشیدنی گرم خواست به سراغ قهوه بروید. البته توجه داشته باشید قهوه به مدت چند ساعت هورمون‌های استرس را تحریک می‌کند؛ برای همین توصیه می‌کنیم افرادی که دچار استرس و بی‌خوابی هستند در مصرف قهوه احتیاط کنند.

[caption id="attachment_3384" align="alignnone" width="300"] خوراکی مناسب در سرما[/caption]

چای سبز

به نظر می‌رسد «کاتچین» چای همانند قهوه مصرف انرژی را بالا می‌برد. کاتچین‌های چای، مانع از تجمع چربی‌ها می‌شود.

برخی از متخصصان توصیه می‌کنند در طول روز هم چای و هم قهوه بنوشید زیرا ترکیبات این دو نوشیدنی مکمل هم بوده و تأثیر بیشتری روی بدن می‌گذارد.

[caption id="attachment_3385" align="alignnone" width="300"] خوراکی مناسب در سرما[/caption]

فلفل

حتماً برای شما هم اتفاق افتاده که بعد از خوردن فلفل یا غذای تند احساس کنید از دهانتان آتش بیرون می‌زند! باید بدانید این حالت فراتر از یک احساس است.

فلفل در سیستم عصبی تغییراتی ایجاد کرده و ترموژن بدن را فعال می‌کند. این ماده‌ی غذایی همانند قهوه، کاهش وزن را نیز تسهیل می‌بخشد. البته اگر به خوردن غذاهای تند عادت ندارید توجه داشته باشید که به یک باره سراغ فلفل نروید و به تدریج آن را به غذاهایتان اضافه کنید.

افرادی که دچار بیماری‌های خودایمنی هستند باید در مصرف فلفل احتیاط کنند.

[caption id="attachment_3386" align="alignnone" width="300"] خوراکی مناسب در سرما[/caption]

زنجبیل و فلفل سیاه

زنجبیل حاوی ماده ‌ای به نام جینجرول (gingerol) و فلفل سیاه حاوی پی پرین است.

این دو ماده به خانواده‌ی ترکیبات فلفل تعلق دارند و حتی از آن‌ها نیز قوی‌تر هستند. برای همین زنجفیل و فلفل سیاه هم، با سرما مقابله می‌کنند.

[caption id="attachment_3387" align="alignnone" width="300"] خوراکی مناسب در سرما[/caption]

پروتئین

پروتئین‌ها ریز مغذی‌هایی هستند که تأثیر گرمابخشی آن‌ها بیشتر از گلوسیدها و یا لیپیدها می‌باشد. برای همین در فصل زمستان از خوردن مواد غذایی پروتئین دار غافل نشوید.

پروتئین‌های حیوانی در گوشت قرمز، ماهی، محصولات لبنی و تخم مرغ و پروتئین‌های گیاهی در سبزیجات برگ دار، سویا، حبوبات، غلات و دانه های روغنی وجود دارد.

[caption id="attachment_3388" align="alignnone" width="300"] خوراکی مناسب در فصل سرما[/caption]

امگا 3 ها

اسیدهای چرب امگا 3 جزو چربی‌های اشباع نشده‌ی پُلی محسوب می‌شوند. این اسیدهای چرب مفید در ماهی‌های چرب وجود دارند که در آب‌های سرد زندگی می‌کنند. بدن به راحتی می‌تواند از این اسیدهای چرب برای تولید انرژی استفاده کند. برای همین وجود امگا 3 های لازم در بدن راهی برای مقابله با سرما محسوب می‌شود. توصیه می‌کنیم در هفته دو تا سه مرتبه ماهی میل کنید. می‌توانید از کپسول‌های روغن ماهی نیز استفاده کنید.

[caption id="attachment_3389" align="alignnone" width="300"] خوراکی مناسب فصل سرما[/caption]

حواستان به رژیم‌های غذایی باشد

آیا مدام احساس خستگی می‌کنید؟ همیشه سردتان است؟ اگر این احساس سرما و خستگی مدام با شما باشد توصیه می‌کنیم حتماً به پزشک مراجعه کنید زیرا این دو حالت می‌تواند علامت یک بیماری یا اختلال باشد. البته اگر یک رژیم لاغری سخت را دنبال می‌کنید باید بدانید که احساس خستگی و سرما کاملاً طبیعی است. با این حال این عوامل باعث حساسیت شما شده و در برابر بیماری‌ها و عفونت‌های زمستانی ضعیفتان می‌کند. برای پیشگیری از این قبیل مشکلات توصیه می‌کنیم فعالیت‌های بدنی‌تان را کمتر کرده و رژیم ساده تری را دنبال کنید.

تغذیه مناسب در پاییز٬ تغذیه مناسب در زمستان٬ تغذیه مناسب در فصل سرما٬ خوراکی گرم٬ خوراکی گرم در سرما٬ خوراکی گرم مزاج٬ خوراکی گرم و تر٬ خوراکی گرم و خشک٬ خوراکی گرم و مرطوب٬ خوراکی گرمی٬ خوراکی مناسب در سرما٬ غذاهای گرم برای روزهای سرد در طب سنتی

[ بازدید : 0 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

[ سه شنبه 25 دی 1397 ] [ 13:00 ] [ وی پک ]

[ ]

خواص انجیر در طب سنتی

خواص انجیر در طب سنتی

انجیر میوه‌ای مقوی و شیرین است که در قرآن به آن قسم خورده شده است. نام عربی آن «تین» و نام انگلیسی آن FIG می‌باشد.

درخت انجیر بومی آسیای غربی و کشورهای مدیترانه است و از آنجا به عربستان، سوریه و فلسطین اشغالی برده شده است. انجیر درختی است با برگ‌های زرد و پنجه‌ای و به رنگ سبز خاکستری که بلندی آن تا شش متر می‌رسد و به دلیل عدم مقاومت در مقابل سرمای شدید، در مناطق معتدله و گرمسیر کشت می‌شود. درخت انجیر معمولاً از سال چهارم شروع به میوه دادن می‌کند و تا سن بیست سالگی میوه می‌دهد.

[caption id="attachment_3365" align="alignnone" width="300"] خواص انجیر در طب سنتی[/caption]

ارزش غذایی انجیر

انجیر، قند زیادی دارد. 50 درصد انجیر خشک را قند تشکیل می‌دهد. همچنین منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامین‌های C, B, A است. انجیر منبع غنی فیبر غذایی می‌باشد. لیگنین یک نوع فیبر غذایی غیر محلول است که به مقدار زیاد در انجیر وجود دارد و نقش عمده‌ای در جلوگیری و رفع یبوست دارد.

[caption id="attachment_3366" align="alignnone" width="300"] ارزش غذایی انجیر[/caption]

خواص انجیر

* می‌توان از انجیر در درمان انواع یبوست استفاده کرد و از عوارض جانبی مسهل‌ها مثل ناسازگاری مزاجی، وابستگی، تحریک شدید روده، گشادی کولون، دل پیچه و استفراغ در امان بود. همچنین یکی از ویژگی‌های مثبت این میوه نداشتن منع مصرف در دوران بارداری یا شیردهی و قابل‌استفاده بودن برای تمام سنین است. انجیر تازه برای رفع انواع یبوست سودمند است، به ویژه اگر بیمار علاوه بر یبوست دچار کم‌خونی باشد یا در دوره نقاهت بیماری به سر ببرد یا قصد اصلاح وزن داشته باشد. توضیح اینکه فرد لاغر مبتلا به یبوست، باید تعدادی انجیر را به عنوان یک میان‌وعده اضافه، به غذای اصلی اضافه کند و فرد چاق دچار یبوست باید انجیر را به عنوان یک وعده غذا ترجیحاً صبحانه مصرف کند. در فصولی که انجیر تازه در دسترس نیست، می‌توان از انجیر خشک خیسانده در آب یا گلاب یا پخته‌شده در شیر بهره برد.

* از انجیر می‌توان در رژیم‌های غذایی خاص مثل رژیم کم چربی، کم سدیم، پرفیبر، کاهش وزن، دیابتی و حتی رژیم غذایی مدیترانه‌ای استفاده کرد.

انجیر خشک تشنگی‌آور است. اگر با خاراگوش(افسنطین) باشد داروی استسقاء است. خوردن شربت انجیر به نفع معده است و اشتهای خوراک را کاهش دهد

* انجیر تازه از میوه‌هایی است که حکما آن را بسیار به غذای مطلق نزدیک دانسته‌اند و این به این مفهوم است که از خوردن آن خون خوب با کیفیت معتدل پدید می‌آید.

* در مورد انجیر این نکته نیز گفتنی است که میل دهنده مواد زائد به سمت پوست است یعنی باعث دفع آن‌ها از طریق پوست می‌شود. این ویژگی از دو جهت قابل توجه است یکی اینکه افراد دچار بثورات پوستی شدید (جوش) ممکن است با خوردن آن دچار تشدید بثورات شوند و دیگر اینکه یکی از بهترین گزینه‌های درمانی برای افراد دچار سوء مزاج بلغمی است چرا که از نظر عده‌ای از حکما بهترین مسیر برای دفع سموم بلغمی مسیر پوستی است.

* حکما برای انجیر خاصیت نضج و اسهال مواد بلغمی یعنی آماده سازی آن‌ها برای دفع و نیز دفع آن‌ها قائل شده‌اند. به عبارتی انجیر یکی از بهترین گزینه‌ها برای افراد چاق غیرگوشتی به ویژه خانم‌های چاق است.

* در روایت مختلف نیز در مورد انجیر منافعی ذکر کرده‌اند از جمله ذکر کرده‌اند افزایش‌دهنده قوای جنسی، موثر در درمان بواسیر و نِقرِس و سردیِ مزاج و بوی بد دهان است همچنین ذکر شده که خوردن انجیر، انسدادها را نرم می‌کند و برای بادهای قولنج، سودمند است. جالب اینکه در روایات متذکر شده است که در روز، از آن فراوان بخورید و در شب در خوردن آن زیاده‌روی نکنید.

* انجیر تازه مقوی مغز و کبد، رفع کننده انسداد در کبد و طحال بوده و برای درمان بواسیر مفید است. در افراد با مزاج سرد که مبتلا به دردهای مفاصل و یا بیماری مجاری ادراری هستند مفید می‌باشد.

* مصلح انجیر، انیسون، ریواس و شربت بالنگ است.

[caption id="attachment_3367" align="alignnone" width="300"] خواص انجیر در طب سنتی[/caption]

انجیر در نگاه ابوعلی سینا

* انجیر تر کمی گرم و بسیار تر و آبکی است و کمتر، فایده دارویی دارد. انجیر نارسیده زداینده و سردی‌بخش است. لیکن شیرش چنین نیست. انجیر خشک در اول گرم و در آخر لطیف است.

* اگر انجیر خشک و برگش را با بیخ مازریون سیاه بپزند درمان گری چهارپایان است.

* افشره و برگ انجیر بسیار گرمکن و زداینده و بسیار نرم‌کننده است و گندیده‌ها را به سوی پوست می‌راند و سبب عرق کردن می‌شود و به همین علّت است که خوردن انجیر مایه آرامش گرمی بدن می‌شود. انجیر خشک نیز مواد را به خارج می‌راند و سبب عرق کردن شود.

* شیر انجیر خون گداخته را بند آرد و خون بند آمده را می‌گدازد.

* غذایی که از انجیر حاصل آید هرچند که به پرمایگی غذای گوشت و حبوب نمی‌رسد اما از مواد غذایی هر میوه‌ای پرمایه‌تر است.

* انجیر نارسیده را بر پوست مالند یا ضماد نهند در درمان خال‌ها، زگیل‌ها و زگیل‌مانندها مفید است.

* خوردن انجیر و برگ انجیر، رنگ‌پریده به سبب بیماری‌ها را سرحال آرد. داروی ورم گرم و سست است. دمل را می‌رساند و به ویژه اگر با زنبق و نَطرون یا با آهک و پوست انار باشد داروی کژدمه است.

* شیر دیوانجیر ورم بسیار سخت را نرم کند. داروی خنازیر و ورم ماهیچه است. دیوانجیر، افشره برگش، شیرش بر پوست مالند، ترک‌های ناشی از سرما را خوب می‌کند و اگر با موم و روغن گُل باشد چه بهتر.

* انجیر یا دیوانجیر را با آرد جو بپزند و ضماد کنند ورم سخت را نرم کند. انجیر نارسیده را بر بهک گذارند یا بر دمل نهند مفید است که دمل را می‌رساند و بهک را می‌زداید.

* انجیر را آب‌پز کنند و در گلو گردانند (غرغره)، ورم گلو را از بین ببرد.

* انجیر پخته و پوست انار داروی ورم بناگوش است.

* افشره برگ انجیر قَرحه‌آور است. آب‌پز انجیر را با کف خردل بر خارش مالند مفید است. شیر دیوانجیر زخم‌ها را به هم آرد و می‌چسباند.

* انجیر نارسیده و برگ انجیر و برگ خشخاش را با هم ضماد کنند و بر پوست استخوان نهند نافع است.

* انجیر تر و خشک از صرع مفید است.

* آب‌پز انجیر با کف خردل مخلوط کنند و در گوش چکانند صداهای گوش را می‌خواباند.

* افشره شاخه انجیر قبل از آنکه برگ از آن سربرزند یا شیر انجیر را بر دندان کرم‌خورده نهند سودمند است.

* شیر انجیر مخلوط با عسل در مداوای تیرگی چشم مرطوب، اول آب به چشم آمدن، کلفت شدن طبقات چشم مفید است. ماساژ دادن پلک چشم با برگ انجیر زبری و گری پلک را از بین می‌برد.

* انجیر تر و خشک زبری گلو را از بین می‌برد و با سینه و قصبه الریه سازگارند.

* شراب (شربت) انجیر شیر پستان را ریزش دهد. سرفه مزمن را درمان است و در مداوای ورم شش و نازک‌نی مفید است.

* اگر انجیر را با آبکامه خورند زائده‌های معده را تنقیه کند و حالت تشنگی که از بلغم شور ناشی باشد از بین می‌رود. انجیر خشک تشنگی‌آور است. اگر با خاراگوش(افسنطین) باشد داروی استسقاء است. خوردن شربت انجیر به نفع معده است و اشتهای خوراک را کاهش دهد.

* انجیر تر، ملین و کمی مسهل است و به ویژه اگر با بادام کوبیده خورند مسهلی ملایم است و سفتی زِهدان را نرم کند.

* شیرش را بر نیش‌زده کژدم و رتیل مالند مفید است. انجیر نارسیده یا برگ سبز انجیر را برگزیده سگ هار نهند مفید است. ضمادش که با گاودانه باشد پادزهر دندان راسو است.

[caption id="attachment_3368" align="alignnone" width="300"] خواص انجیر در طب سنتی[/caption]

انجیر٬ انجیر تازه٬ انجیر خشک٬ انجیر در بارداری٬ انجیر در طب سنتی٬ انجیر سیاه٬ انجیر و دیابت٬ خواص انجیر٬ خواص انجیر برای مو٬ خواص انجیر تازه٬ خواص انجیر خشک٬ خواص انجیر در بارداری٬ خواص انجیر در صبحانه٬ خواص انجیر در طب سنتی٬ خواص انجیر در لاغری٬ خواص انجیر در ناشتا٬ خواص انجیر سیاه٬ فواید انجیر٬ فواید انجیر برای جنین٬ فواید انجیر برای معده

[ بازدید : 0 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

[ سه شنبه 25 دی 1397 ] [ 12:58 ] [ وی پک ]

[ ]

تغذیه ی مناسب فصل پاییز در طب سنتی

تغذیه ی مناسب فصل پاییز در طب سنتی

فصل پاییز دارای مزاج سرد و خشک است که مطابق با طبع سوداوی است. برای همین افراد سودایی که مزاج سرد و خشک دارند در این فصل دچار مشکل می‌شوند.

در اول فصل پاییز به علت سردی هوا، بلغم کمی مانده و صفرا از جوشش و طغیان افتاده و در عوض سودا غالب می‌شود.

در این فصل املاح وارد شده به بدن به صورت رسوب به علت خنکی شب‌ها و افزایش صفرا وارد خون می‌شود. به همین علت مصرف مواد مسهل برای دفع مواد قلیایی خون (سودا) که شور و تلخ است مناسب است.

نوشیدن آب سرد در این فصل مناسب نیست ولی مصرف آب گرم در صبح ضربان قلب را زیاد و اعصاب را تقویت می‌کند.

در طب سنتی حتی برای بیماری‌ها هم طبع در نظر گرفته‌اند به عنوان مثال در بهار که طبع گرم‌تر دارد افزایش جوش‌های پوستی و دمل شیوع بیشتری دارد. از این‌رو شاهد هستیم در فصل پاییز نیز بیماری‌های سرد مثل سرماخوردگی، بیماری‌های مفصل، بیماری‌های عصبی، استرس و افسردگی بیشتر می‌شود.

از آنجایی که تغییر فصل‌ها با تغییراتی در تمام حیات از جمله انسان همراه است تدابیر خاص مناسب هر فصل ضروری است.

با توجه به این که طبع پاییز سرد و خشک است مصرف موادی که باعث سردی یا خشکی بدن می‌شوند باید محدود شود چون تأثیر منفی این فصل را افزایش می‌دهند. موادی مانند سیر و غذاهای حاوی ادویه‌جات مثل سوسیس و کالباس و غذاهای حاوی نمک زیاد مثل انواع شورها و غذاهای حاوی آب‌غوره و سرکه و آب‌لیمو مثل ترشیجات باعث کاهش رطوبت بدن و افزایش خشکی و سودا می‌شوند؛ از این‌رو در مصرف آن‌ها باید دقت نمود.

[caption id="attachment_3347" align="alignnone" width="300"] تغذیه فصل پاییز[/caption]

مهر، آبان، آذر

در ماه مهر که ابتدای فصل پاییز است بهتر است استحمام کمتر شود، خربزه و خیار کمتر میل شود، گوشت‌های معتدل مثل بره و بزغاله مصرف شود و گوشت گاو نباید خورده شود. خوردن انواع مسهل برای سبک شدن مزاج توصیه می‌شود. در ابتدای این ماه انجام حجامت توصیه شده است.

در مراحل اولیه احساس بروز سرماخوردگی قرقره کردن آب ولرم همراه نمک یا جوش شیرین، نوشیدن فراوان مایعات گرم و شیرین، استفاده از هوای آزاد در محیط بیرون

و تنفس عمیق و استفاده از بخورهای گیاهی مثل بخور اکالیپتوس توصیه می‌شود

در ماه آبان که سردی هوا محسوس‌تر است حتماً باید از قرار گرفتن در مکان‌های سرد به خصوص اوایل و اواخر روز اجتناب نمود (به مدت طولانی). مواد مسهل نباید مصرف شود و مصرف انار و میوه فصلی توصیه می‌شود تا مزاج به خشکی نرود. بهتر است آب کمتر میل شود. مصرف مواد غذایی با طبع گرم همچنان مفید است. در این ماه ورزش‌ها و حرکت‌های سنگین مناسب است.

در ماه آذر که سردی هوا غالب شده است استحمام کمتر شود. نوشیدن آب در شب مفید نیست و در اول صبح آب گرم بسیار مناسب است. در پوشاندن بدن از باد و سرما باید دقت کامل شود.

[caption id="attachment_3348" align="alignnone" width="300"] بخور اکالیپتوس[/caption]

افسردگی فصلی

روان‌پزشکان سال‌هاست به تأثیر نور در تشدید برخی بیماری‌ها پی برده‌اند و معتقدند برخی انواع افسردگی مثل افسردگی فصلی در فصول پاییز و زمستان به علت کاهش نور دریافتی بدن و در پی آن کاهش هورمون ملاتونین مغز رخ می‌دهد. امروزه با گسترش شهرنشینی و کمبود نور آفتاب در آپارتمان‌ها، تنش‌ها در فصول سرد افزایش می‌یابد از این‌رو رعایت یکسری نکات به بهبود این وضعیت کمک می‌کند. مثلاً پیاده‌روی سبک حدود 10 دقیقه در نزدیک‌ترین پارک، کنار زدن پرده‌ها و استفاده از همان نور اندک، استفاده از مواد غذایی با طبع گرم (گوشت بوقلمون گرم بوده و ماده آرام‌بخش تولید می‌کند) و استفاده از غذای سبک هنگام شب. با رعایت این نکات کوچک تغییرات مهمی در زندگی شما رخ می‌دهد.

[caption id="attachment_3349" align="alignnone" width="300"]طبع بوقلمون درمان افسردکی فصلی[/caption]

سرماخوردگی در پاییز

از شایع‌ترین بیماری‌های این فصل سرماخوردگی است. در طب سنتی ترشحاتی که از بینی خارج می‌شود زکام و ترشحات پشت حلق را نزله می‌نامند. این ترشحات باید از سر و بینی پاک شوند و به هیچ وجه نباید مانع خروج این مواد شد. متأسفانه امروزه با بروز اولین نشانه‌های سرماخوردگی مصرف آنتی‌هیستامین و قرص سرماخوردگی مانع خروج این مواد شده و مدتی بعد سرماخوردگی به صورت حادتر و همراه با عفونت برگشت می‌کند که به دلیل سرکوب اولیه که نامناسب بوده است، اتفاق می‌افتد.

در روزهای اول زکام حمام رفتن و تعریق در حمام مضر است ولی در روزهای آخر مفید است. پس از استحمام هم حتماً سر را باید پوشاند.

[caption id="attachment_3350" align="alignnone" width="300"]درمان سرماخوردگی پاییزی سرما خوردگی در پاییز[/caption]

مصرف حریره‌ای که با نشاسته، شکر و روغن بادام شیرین تهیه شده باشد بسیار مفید است. همچنین آش حاوی اسفناج و ماش پوست کنده و نیز آش جو با عناب یا حریره حاوی سبوس گندم، مغز بادام و عسل همگی مناسب هستند.

بخور با ترکیبی از شوید، بومادران، بابونه و آویشن بسیار مفید است و باعث خروج سریع‌تر مواد دفعی و سبکی سر می‌شود.

در مراحل اولیه احساس بروز سرماخوردگی قرقره کردن آب ولرم همراه نمک یا جوش شیرین، نوشیدن فراوان مایعات گرم و شیرین، استفاده از هوای آزاد در محیط بیرون و تنفس عمیق و استفاده از بخورهای گیاهی مثل بخور اکالیپتوس توصیه می‌شود.

[caption id="attachment_3351" align="alignnone" width="200"] درمان سرماخوردگی پاییزی با طب سنتی[/caption]

مصرف این مواد در پاییز مفید است و توصیه می‌شود

گوشت بره، شتر، بلدرچین، گندم (نان، جوانه، در آش و سوپ)، نخود و لوبیا (با خیساندن نفخ آن گرفته شود)، سیب، مواد غذایی آب‌پز و یا کبابی (سرخ کردنی بسیار کم)، میوه‌های شیرین و آبدار (انار شیرین و انگور شیرین)، کشمش، مویز، بادام، زرده تخم‌مرغ (آب پز یا عسلی)، شیره خرما و انگور، مربای بالنگ، به، سبزیجات، چغندر، ترب، هل و دارچین، انجیر، شیر با عسل، شیر برنج، فرنی و کنجد.

[caption id="attachment_3352" align="alignnone" width="300"] خوراکی مفید در طب سنتی[/caption]

مصرف این مواد در پاییز باید به حداقل برسد

غذاهای آماده و حاضری، غذاهای فریز شده و مانده، سرخ کردنی‌های مانده، انواع سس، انواع کنسرو، پنیر پیتزا، انواع تنقلات بسته‌بندی شده، کاکائو، قهوه، نسکافه، چای پر رنگ، مواد حاوی افزودنی و نگه‌دارنده، بادمجان، گوشت گاو و گوساله، ماهی شور و دودی، آب لیمو، آب‌غوره، سرکه، پنیر شور، ماست و دوغ و کشک، نان باگت یا خمیر، قارچ، گوجه‌فرنگی، میوه‌های ترش (لیموترش، گریپ‌فروت، انار ترش و پرتقال)، عدس، لوبیا سبز، گوجه‌فرنگی، ترشیجات.

[caption id="attachment_3353" align="alignnone" width="300"] ممنوعیات فصل پاییز در طب سنتی[/caption]

افسردگی فصل پاییز٬ افسردگی فصلی٬ تغذیه پاییز٬ تغذیه پاییز در طب سنتی٬ تغذیه پاییز طب سنتی٬ تغذیه در فصل پاییز٬ تغذیه فصل پاییز طب سنتی٬ تغذیه مناسب فصل پاییز٬ تغذیه ی مناسب فصل پاییز در طب سنتی٬ درمان افسردگی فصل پاییز در طب سنتی٬ درمان سرماخوردگی در پاییز٬ درمان سرماخوردگی در پاییز با طب سنتی٬ سرماخوردگی در پاییز

[ بازدید : 0 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

[ سه شنبه 25 دی 1397 ] [ 12:56 ] [ وی پک ]

[ ]

خواص شلغم در طب سنتی

خواص شلغم در طب سنتی

متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند در فصل سرما برای پیشگیری از سرماخوردگی و بیماری‌های تنفسی، حداقل چند نوبت در هفته شلغم بخورید.

گیاه شلغم از خانواده کلم است. بر حسب سن، ریشه این گیاه می‌تواند کاملاً گرد و یا کمی کشیده و رنگ آن نیز از سفید تا سبز، زرد و یا ارغوانی متفاوت باشد. طعم انواع سفید و زرد آن شیرین و کمی تیز است.

شلغم در هوای سرد بسیار خوب رشد می‌کند و شاید وجود همین علت است که موجب می‌شود این سبزی برای درمان بیماری‌هایی که در فصل سرما زیاد است.

شلغم گیاهی بسیار مقوی و مغذی است که به دلیل دارا بودن قند گیاهی و املاح مفیدی مانند کلسیم و منیزیم، جزو مواد غذایی بسیار با ارزش محسوب می‌شود.

شلغم همچنین منبع غنی از فولیکاسید، اسید پانتوتنیک، ویتامین‌های ث، ب و آ و همچنین املاح معدنی ضروری شامل فسفر، کلسیم، گوگرد، منیزیم و ید، مس است.

سایت تخصصی تغذیه تحت عنوان «اوری نوترینت» در مقاله جدیدی در این باره آورده است: شلغم یکی از پاک کننده‌ها و مواد خون‌ساز مفید است و کلسیم و منیزیم موجود در آن نقش به سزایی در جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های خطرناک مانند سرطان دارد.

اگر به ناراحتی معده مبتلا نیستید به یاد داشته باشید که خواص آب شلغم خام بیشتر از شلغم پخته است؛ به طور کلی آب شلغم، بدن را تمیز کرده و مواد سمی را از بدن خارج می‌سازد.

شلغم سرشار از ویتامین C است و بهتر است که شلغم بخارپز شود به دلیل این که ویتامین C بر اثر اکسیداسیون خیلی سریع از بین می‌رود.

[caption id="attachment_3357" align="alignnone" width="300"] خواص شلغم در طب سنتی[/caption]

مروری بر خواص شلغم

* شلغم مهم‌ترین گیاه ضد سرطان محسوب می‌شود تا جایی که حتی گسترش سرطان را متوقف می‌کند.

* این ماده غذایی سودمند حاوی نشاسته، پروتئین و سلولز است و به همین سبب به عنوان یکی ماده غذایی نیروزا شناخته می‌شود.

* یکی دیگر از مزایای نوشیدن آب شلغم در طب سنتی درمان جوش صورت است.

* مصرف شلغم، برطرف کننده سرفه، نرم کننده سینه، معده و روده است.

* شلغم به علت داشتن ویتامین‌های A و C قدرت بینایی را افزایش می‌دهد.

* شلغم ادرار را زیاد می‌کند؛ از این رو موجب دفع سنگ‌های مجاری ادراری می‌شود و می‌تواند بلورهای اسیداوریک را حل کند و از دردهای مفاصل و نقرس جلوگیری کند. این خاصیت در برگ‌های نازک آن بسیار زیاد است ولی برگ شلغم دیر هضم می‌شود و تولید نفخ می‌نماید.

* شلغم در درمان آسم و سرفه‌های خلط دار مؤثر، میکروب کش و ضد باکتری قوی است. در واقع شلغم اثر مفید و موثری در درمان بیماری‌های تنفسی دارد. برای این منظور از سوپ یا آش آن استفاده می‌شود.

* مصرف شلغم به دلیل داشتن ماده‌ای به نام تیوسیاناد برای کسانی که مشکل تیروئید دارند ضرر دارد.

* شلغم سرشار از پتاسیم و کلسیم است که برای فشارخونی‌ها می‌تواند بسیار مفید باشد.

* شلغم دارای فسفر است و اعصاب را تسکین می‌دهد و تقویت می‌نماید و کبد را اصلاح کرده و بیماری آن را شفا می‌بخشد.

* شلغم اشتهاآور است و نیروی شهوانی را تقویت کرده و منی را زیاد می‌نماید.

* آن‌هایی که حافظه ضعیف دارند حتماً باید شلغم بخورند، زیرا ثابت شده است که شلغم حافظه را تقویت می‌کند.

* شلغم شب کوری را درمان می‌کند.

* یکی دیگر از ترکیبات قابل توجه در شلغم فیبر آن است. فیبر سبب حجیم شدن مدفوع و دفع راحت‌تر و سریع‌تر آن شده، بنابراین خطر تماس مواد سرطان‌زا با سلول‌های روده را کمتر می‌کند. علاوه بر اثرات فوق، فیبر سبب افزایش رشد و تکثیر باکتری‌های مفید و مانع رشد باکتری‌های مضر در روده می‌شود و در عین حال بر اثر تخمیر فیبر در روده اسید بوتیریک تولید می‌شود که منشاء انرژی برای سلول‌های روده است و به حفظ سلامت سلول‌های روده کمک می‌کند.

* شلغم باعث درمان تشنج می‌شود اما برای کسانی که معده ضعیف دارند به علت دیر هضم شدن، ممکن است که باعث نفخ شود.

* این گیاه پرخاصیت همچنین برای رشد و نمو استخوان‌ها سودمند است و به همین خاطر مصرف آن به زنان باردار و شیرده توصیه می‌شود.

* همچنین مصرف آن برای مبتلایان به بیماری قند مفید و خام آن می‌تواند به عنوان انسولین گیاهی مصرف شود.

* برای درمان دمل، کورک و هر نوع کانون التهابی و تورمی یا چرکی، ضماد شلغم را روی موضع بگذارید.

[caption id="attachment_3358" align="alignnone" width="300"] خواص شلغم در طب سنتی[/caption]

شلغم؛ آنتی‌بیوتیک گیاهی

هر سال با آمدن فصل سرما، سرماخوردگی به بیماری رایج و فراگیری تبدیل می‌شود که تعداد قابل توجهی از مردم را مبتلا می‌کند. در این بین بیماران به 3 دسته تقسیم می‌شوند: گروهی که سرماخوردگی را بیماری محسوب نکرده و در منزل به درمان خودسرانه آن با انواع داروها می‌پردازند، گروهی که به پزشک مراجعه می‌کنند و گروهی که از درمان‌های گیاهی برای سرماخوردگی استفاده می‌کنند. این در حالی است که تقریباً هر 3 گروه نمی‌توانند به فواید شلغم در درمان و پیشگیری از سرماخوردگی بی‌توجه باشند. شلغم گیاهی است که از دیرباز در درمان سرماخوردگی کارایی داشته است.

علاوه بر اینکه می‌توان شکل پخته یا خام شلغم را در انواع سوپ‌ها و سالادها مصرف کرد یا اینکه آن را پخته و به طور جداگانه مصرف کرد، روش دیگری هم وجود دارد که در واقع با آن عصاره شلغم به دست می‌آید که در درمان سرفه و گلو درد و سرماخوردگی مؤثر است.

برای گرفتن عصاره شلغم می‌توان قسمت بالایی آن را برش داده و داخل آن را خالی کرد. سپس به داخل شلغم مقداری عسل یا شکر بمالید و بگذارید برای 12 ساعت در یخچال بماند.

با این روش داخل شلغم از مایعی پر می‌شود که سرماخوردگی را درمان می‌کند و باید چند بار در طول روز مصرف شود.

[caption id="attachment_3359" align="alignnone" width="300"]شلغم آنتی بیوتیک خواص شلغم[/caption]

روش‌های دیگر تهیه‌ی عصاره و شربت شلغم

* برای تهیه‌ی عصاره‌ی آن، شلغم را با وزن مساوی شکر سرخ در کمی آب ریخته و به ملایمت حرارت می‌دهند.

طریقه دیگر آن است که وسط شلغم بزرگی را خالی کرده، شکر سرخ را در آن ریخته، پر می‌کنند و می‌پزند.

شکل سوم، آن است که شلغم را به حلقه‌های گرد بریده و پیاز را نیز به همین شکل در بیاورند. سپس در ظرف گودی، طبقات شلغم و پیاز را بر روی حرارت بگذارند. وقتی گرم شد، به تدریج شربت آن جدا می‌شود.

این عصاره برای درمان سرماخوردگی و گلودرد بسیار نافع است و از آن می‌توان به عنوان غرغره در هنگام گلودرد استفاده کرد.

* اگر به خوردن شلغم خام تمایلی ندارید می‌توانید شلغم را به شکل شربت شلغم درست کنید. روش تهیه شربت شلغم به این ترتیب است که ابتدا وسط یک شلغم را خالی می‌کنند و در آن کمی شکر می‌ریزند. پس از مدتی آب در آن جمع می‌شود. آب آن را با قاشق برداشته و مصرف می‌نمایند.

[caption id="attachment_3360" align="alignnone" width="300"]شربت شلغم خواص شلغم در طب سنتی[/caption]

خرید شلغم

شلغم خوب، باید سفت و تازه باشد. بنابراین اگر وسط آن شل بوده و با فشار انگشت فرو برود، پلاسیده و مانده است و چنانچه پخته و مصرف شود، در روده‌ها تولید نفخ می‌کند.

حتماً پوست خارجی آن باید براق و شفاف باشد.

شلغم باید سنگین باشد و وقتی وسط آن را بریدید، درونش را روشن و شفاف ببینند.

[caption id="attachment_3361" align="alignnone" width="300"]خواص شلغم خرید شلغم[/caption]

خواص آب شلغم٬ خواص شلغم٬ خواص شلغم پخته٬ خواص شلغم خام٬ خواص شلغم در بارداری٬ خواص شلغم در طب سنتی٬ خواص شلغم و عسل٬ شلغم٬ شلغم پخته٬ شلغم در شیر٬ شلغم و عسل٬ طرز تهیه شربت شلغم٬ طرز گرفتن آب شلغم

[ بازدید : 1 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

[ سه شنبه 25 دی 1397 ] [ 12:53 ] [ وی پک ]

[ ]

ساخت وبلاگ تالار ایجاد وبلاگ عکس عاشقانه فال حافظ فال حافظ خرید بک لینک خرید آنتی ویروس دانلود تک آهنگ انجام پروژه متلب نظافت منزل در تهران پیش بینی نتایج فوتبال خرید ملک در ترکیه انجام پروژه متلب میهن ام پی تری بازی حکم نقاشی ساختمان آپلود عکس نمایندگی پنل پیامک بانک مشاغل شیراز پزشکان متخصص شیراز
بستن تبلیغات [X]