روش‌های تقویت حافظه با طب سنتی

روش‌های تقویت حافظه با طب سنتی

در خصوص تقویت حافظه، خانواده‌ها باید آگاهی کافی نسبت به برخی امورات داشته باشند و از حرف‌های عامیانه تبعیت ننمایند.

در خصوص تقویت حافظه باید به نکات ذیل توجه کافی داشته باشید:

[caption id="attachment_3889" align="alignnone" width="300"] تقویت حافظه با شناخت طبع[/caption]

1.جهت تقویت حافظه باید به مزاج فعلی فرد و مزاج مغز او توجه نمود.

جهت تشخیص بهتر این موارد بهتر است به طبیب طب سنتی مراجعه شود.

اگر فردی دارای غلبه مزاج یعنی بیماری مزاج و قوت یافتن و شدت گرفتن بیش از حد و افراطی یکی از اخلاط در بدن و مغز باشد یقیناً درگیر ضعف حافظه یا پریشانی فکر و خیال، عدم توجه و تمرکز کافی در درک مطالب و ... خواهد شد.

لذا درمان این غلبه مزاج و بیماری از مهم‌ترین امور می‌باشد.

2.در صورتی که فرد غلبه مزاج خاصی ندارد جهت تقویت حافظه باید نسبت به مزاج فرد و مغز او اقدام کرد و این اقدامات نسبت به افراد مختلف، متفاوت خواهد بود.

تذکر مهم:

باید بدانید تقویت حافظه یک لفظ عمومی است، برای تقویت حافظه باید مغز را در مزاجی و طبیعتی که قرار دارد در بهترین شرایط و معتدل‌ترین شرایط حفظ نمود.

فی‌المثل مصرف گرمی جات زیاده از حد موجب افزایش حرارت و صفرا و در نتیجه پریشانی، بی‌حوصلگی و حواس‌پرتی فرد می‌گردد.

و مصرف زیاد سردی جات موجب جمود و بی‌حالی و سرد شدن مغز خواهد شد.

به عنوان مثال، شما به محض آنکه از کسی بپرسید برای تقویت حافظه چه کنیم افراد اعلام می‌کنند کُندر مصرف کنید؛

اما این افراد نمی‌دانند مصرف کُندر برای تقویت حافظه همه افراد مناسب نیست، چون کُندر خیلی گرم و خشک است و در افراد گرمائی موجب افزایش صفرا می‌گردد و اگر هم معصوم می‌فرماید کُندر تقویت حافظه می‌کند ایشان این اصل کلی را به مردم ابلاغ می‌کند که گاهاً در شرایط خاصی برای فرد خاص یا زمان خاص تجویز گردیده، اما از معصومین در جای دیگر می‌بینیم که علاوه برکُندر مصرف سیب، سرکه، عسل را هم فرمودند تقویت حافظه می‌کند،

چه آنکه معصومین عموماً تجویزات را همان‌گونه که خود آن بزرگواران بارها تأکید نمودند برحسب مزاج ارائه می‌دادند.

پس افراد گرمائی برای تقویت حافظه بهتر است از سیب که طبع خنکی دارد استفاده کنند.

افراد سرمائی از عسل، کُندر استفاده کنند.

البته افرادی که خیلی گرمائی نیستند می‌توانند جهت تقویت حافظه از عسل‌هایی که زنبور از آن گل‌های گیاهان سرد مانند گون و ... استفاده می‌کنند یا عسل را با مقداری آب‌لیمو مخلوط و به صورت شربت عسل و آب‌لیمو میل کنند.

بهترین روش جهت تقویت حافظه در افراد گرمائی حجامت عام است.

بهترین روش تقویت حافظه در افراد سرمائی مصرف عسل با شکم خالی و استفاده از عطرهای طبیعی دارای طبع گرم مانند یاس، گل محمدی و ...

3.یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین روش‌های تقویت حافظه منظم نمودن مغز و افکار و خارج نمودن آن از تشویش و اضطراب و استرس است.

عدم وجود آرامش از عمده‌ترین آسیب‌ها به حافظه و بروز استعدادها در افراد است

والدین در ایجاد فضائی آرام و دادن مشاوره‌های لازم در این خصوص باید تلاش ویژه‌ای مبذول داشته باشند.

4.مطالبی که در طی روز قرار است مورد حفظ و ادراک قرار گیرد باید دارای تناسباتی با هم باشند و به صورت منظم و در حد توان و کشش افراد به آن‌ها ارائه گردد و همان‌گونه که در صفحات و جلسات قبل عرض کردیم مزاج افراد باید در این خصوص لحاظ گردد.

فی‌المثل اگر قرار است دانش‌آموزی در طی یک روز سه ساعت به مطالعه، حفظ و درک مطالب اقدام کند بهتر است برای یک فرد صفراوی و سوداوی این سه ساعت به چهار تایم چهل و پنج دقیقه‌ای تقسیم گردد و مابین آن به استراحت بپردازد.

اما فرد دموی و بلغمی توان مطالعه در سه تایم یک ساعته را دارند.

هرچند فرد بلغمی توان ضعیف‌تری جهت ادراک و حفظ مطالب دارد اما خستگی او کمتر است و دموی نیز توان مناسبی در این خصوص دارد؛

اما فرد صفراوی و سوداوی زود دچار حواس‌پرتی می‌شوند، صفراوی‌ها دچار حواس‌پرتی مانند شیطنت و نق‌نق و سوداوی ها جنس حواس‌پرتی آن‌ها درون‌گرائی است یعنی چشمش به کتاب است اما در حال سیر کردن در خاطرات و افکار و ... می‌باشد.

5.از جمله موارد دیگری که در تقویت حافظه خیلی مؤثرند مانند قرائت قرآن، نظم در امورات، شرایط مختلف مانند آب و هوا، نور و ... تکرار، مباحثه و ... می‌باشد.

[caption id="attachment_3890" align="alignnone" width="300"] تقویت حافظه با کندر[/caption]

تقویت حافظه٬ تقویت حافظه با تغذیه٬ تقویت حافظه با حجامت٬ تقویت حافظه با خوراکی٬ تقویت حافظه با داروهای گیاهی٬ تقویت حافظه با سیب٬ تقویت حافظه با شناخت طبع٬ تقویت حافظه با طب سنتی٬ تقویت حافظه با عسل٬ تقویت حافظه با قران٬ تقویت حافظه با کندر٬ تقویت حافظه با کندر و عسل٬ تقویت حافظه با گیاهان دارویی٬ تقویت حافظه با مطالعه٬ تقویت حافظه با مویز٬ تقویت حافظه برای درس خواندن٬ تقویت حافظه کودکان٬ حافظه

[ بازدید : 74 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

[ يکشنبه 14 بهمن 1397 ] [ 12:24 ] [ وی پک ]

[ ]

انواع سردرد و درمان آن در طب سنتی

انواع سردرد

مغز از دو نيمكره چپ و راست تشكيل شده ،بدن انسان هم در حقيقت به دو نيمه تقسيم شده ،نيمه راست و نيمه چپ ،مزاج اعضاء سمت راست گرم و سمت چپ سرد است.

اعضاء داخلي مشهود در سمت راست كبد و كيسه صفرا است كه مزاج گرم دارند ،اعضاء داخلي قابل مشهود در سمت چپ معده و طحال هست كه مزاج سرد دارند.

[caption id="attachment_3918" align="alignnone" width="300"]درمان انواع سردرد انواع سردرد در طب سنتی[/caption]

مزاج اعضای بدن

معده سرد وتر

كبد گرم و تَر

طحال سرد و خشك

و كيسه صفرا گرم وخشك

كبد و معده در جلوي بدن

طحال و زهره در عقب بدن قرار دارند

با توجه به مزاج انها مزاج جلوي بدن تَر و مزاج پشت بدن خشك است

حال اين مزاج در مغز هم هست

سمت راست رو به گرمي

سمت چپ رو به سردي

جلوي سر رو به تري

پشت سر رو به خشكي

هر گاه خلطي در مغز غلبه كند و تمام سر را بگيرد به چهار بخش تقسيم ميشود

از جلوي پيشاني

پشت سر

كف سر قسمت جلو

كف سر قسمت عقب

علت درد در پيشاني به خاطر غلبه خون است.(کبد)

علت درد در كف سر قسمت جلو از غلبه صفرا(زهره)

علت درد در كف سر قسمت عقب از غلبه سودا(طحال)

علت درد در پشت سر از غلبه بلغم(معده)

اين انواع سردرد كلي بود.

سردرد ميگرني

سردرد ميگرني به سر دردي گفته ميشود كه نيمه سر درگير باشد

سمت راست غلبه گرمي و سمت چپ غلبه سرديست.

حال نكته مهم اين است كه در ميگرن علت درد از مغز نيست بلكه از اعضاء نزولي است

هرگاه سمت چپ سر درد بگيرد و به جلوي چشم چپ بزند مشكل از معده است ،در اين حالت شخص حالت تهوّع دارد و با تهوّع درد از بين ميرود.

هرگاه سمت راست درد بگيرد و به جلوي چشم راست بزند مشكل از كبد است.

هرگاه سمت راست درد بگيرد و به پشت گردن سمت راست بزند مشكل از كيسه صفراست.

هرگاه سمت چپ درد بگيرد و به پشت گردن سمت چپ بزند مشكل از طحال است.

هرگاه هم به وسط سر بزند و مركز سر دچار مشكل شود مشكل از لوزالمعده یا پانكراس است.

پس در ميگرن بايد اعضاء رو درمان كرد.

[caption id="attachment_3919" align="alignnone" width="300"]علت سردرد میگرنی سردرد میگرنی[/caption]

سردرد سینوزیت

درد بعدي در پيشاني است كه از سينوس است ،سينوزيت به خاطر رطوبت باعث نفوذ سرما و درد ميشود.

[caption id="attachment_3920" align="alignnone" width="300"]درمان سر درد سینوزیت سردرد سینوزیت[/caption]

سردرد شقیقه

درد بعدي در گيج گاه است و شقيقه ها ،اين درد به خاطر خشكي است بر عكس سينوزيت بايد داروي مرطوب داد.

[caption id="attachment_3921" align="alignnone" width="300"]درمان سردرد شقیقه سردرد شقیقه[/caption]

براي درمان چه گياهاني و چه تدابيري بينديشيم

سر درد اگر بالكل داراي درد بود مشكل از قند پايين است به شرطي كه چشم ها سفيد باشند. (منظور صلبيه است )، بهترين دارو عسل است.

سر درد اگر بالكل داراي درد بود به شرطي كه صلبيه چشم سرخ باشد مشكل از فشار خون است. درمان: حجامت

در سردرد جلوي سر كه از غلبه دم بود،حجامت و مالش روغن گشنيز است.و خوردن اطريفل گشنيزي.

در سردرد كف سر قسمت جلو كه از غلبه صفرا است ،حجامت و خوردن سكنجبين بذوري.

در سردرد كف سر قسمت عقب كه از غلبه سوداست درمان: زالو پشت گوش و خوردن اسطوخودوس است.

در سر درد پشت سر كه از غلبه بلغم است خوردن زنيان و استفراغ بعداز غذا و كندر مفيد است.

در سردرد ميگرن معده كه با تهوّع است زنجبيل و مالش روغن ضد بلغم به شكم مفيد است مثل روغن نعنا وخوردن اويشن براي هضم.

در سردرد ميگرن كبد خوردن عناب و سكنجبين مفيد است.و روغن گشنيز به كبد روي شكم.

در سر درد ميگرن طحال خوردن سياهدانه و عسل مفيد است.و يا افتيمون و اسطوخودوس.

در سردرد ميگرن زهره خوردن كاسني و بيد مفيد است.

انواع سردرد٬ انواع سردرد با عکس٬ انواع سردرد در پشت سر٬ انواع سردرد در طب سنتی٬ انواع سردرد میگرنی٬ انواع سردرد همراه عکس٬ انواع سردرد و درمان آن٬ انواع سردرد و علت آن٬ انواع سردرد و علل ان٬ انواع سردردها٬ درمان سردرد٬ درمان سردرد با دارچین٬ درمان سردرد با طب سنتی٬ درمان سردرد در طب سنتی٬ درمان سردرد سینوزیت٬ درمان سردرد شدید٬ درمان سردرد عصبی٬ درمان سردرد میگرنی٬ سردرد٬ سردرد بالای سر٬ سردرد پشت سر٬ سردرد تنشی٬ سردرد خوشه ای٬ سردرد سمت راست٬ سردرد سینوزیت٬ سردرد شدید٬ سردرد شقیقه٬ سردرد صبحگاهی٬ سردرد میگرنی٬ علت سردرد٬ علت سردرد پشت سر٬ علت سردرد در کودکان٬ علت سردرد صبحگاهی٬ علت سردرد و چشم درد

[ بازدید : 67 ] [ امتیاز : 5 ] [ نظر شما :
]

[ يکشنبه 14 بهمن 1397 ] [ 12:23 ] [ وی پک ]

[ ]

باشکم آوردن از نگاه طب سنتی چگونه مقابله کنیم

باشکم آوردن از نگاه طب سنتی چگونه مقابله کنیم

1= اگر مزاج شما گرم است با خوردن نصف استکان عرق کاسنی بعد غذا چاره سازی شود ( دقت شود خانمها در خوردن کاسنی زیاده روی می کنند و عاقبت کرختی در رحم و رطوبت گیری رحم را غافل میشوند)

2= روی شکم را روغن کرچک به اندازه نصف قاشق چایخوری مالیده شود و لیکن خوردن آن توصیه نمی شود .

3= کلپوره یا مریم نخودی ( داروی کاهش قند خون ) نصف قاشق چایخوری روزی یکبار مثل چای دمنوش شود و زیاده روی توصیه نمیشود .

4= ورزش عادی مثل پیاده روی انجام شود حداقل روزی نصف ساعت ، چون ورزش نکردن عامل شکم آوردن است .

5= انجام فعالیت نشسته عامل شکم آوری است . مصادیق را خودتان جستجو کنید .

6= خوردن غذای کالری دار عامل شکم آوری است .

7= خوردن نان و برنج و فست فودها و نان خمیری بالاخص فانتزی و بربری عامل شکم آوری است .

8= مبارزه جدی با یبوست رافع شکم آوری است چون شیخ الرئیس بوعلی میفرماید آدمی بایستی حداقل سه بار در یک روز دفع حاجت آرام داشته باشد و هر گونه زور زدن موجب تولید بواسیر و نشانه از خشکی شدید در روده و شکم دهی دارد . یبوست ام المراض است و هفتاد مرض از آن شکل میگیرد .

9= اگر با زبان خیلی ساده کتب روائی ما را درباره سلامتی دنبال کنیم صدها حدیث وجود دارد که فرموده اند بدن را روغن مالی کنید ( دانشنامه احادیث پزشکی در اسلام آقای ری شهری + کتاب حلیه المتقین + کتب طب الصادق + طب الرضا + طب الائمه و... سنن النبی علامه طباطبائی ) پس روی شکم را با روغن مثل بادام شیرین و یا کرچک نرمش کنیم .

10= آب کمتر مصرف شود یعنی حداکثر تا 8 لیوان ... امام علی ع میفرماید تن را بایستی همانند درختان کم آب در بیابان مدیریت کنیم تا سخت شود و الا بر اثر پر آبخوری بدن فربه و چاق و دارای بیماری میشود .

11= تغذیه آهسته خورده شود تا بزاق دهان به شیره غذای ورودی خو بگیرد .

12= موقع تغذیه رسانه گروهی خاموش و حرف زدن قطع شود .

13= نشاسته عامل چاق شدن است

14= نوشابه های گازدار و آدامس عامل شکم آوری است .

15= سبزی و حبوبات عامل شکم آوری است .

16= سیب زمینی سرخکرده عامل شکم دهی و باعث خاموش شدن مغز میشود .

17= هویج زیاد خورده شود .

18= سیر خشک فقط برای افراد سرد مزاج مفید است .

19= عرق اسطوخودوس روزی یک استکان مصرف شود تا قوه مدیره مغز تواناتر برای جاروی نزله مغزی شود .

20= گوشت گاو و گوساله و بالاخص فست فودها عامل بزرگ شکم دهی هستند پس به تغذیه شرقی خودمان بازگردیم .

21= برای دفع رطوبات بلغمی و نزله های سرد در روده های بزرگ و کوچک و دفع سموم بایستی بصورت نوبه ای یا ترکیبی از عرقهای نعنا و بارهنگ و میخک و زنیان و شیرین بیان استفاده شود و یا گیاهش را پودر کرده در روی غذا و یا پختنی ها استفاده کنیم .

22= خربزه و هندوانه با هم خوردن عامل نفخ شکم و باعث شکم دهی و زخم معده ها میباشند .

23= دوغ و ماست برای معده سرد و تر بشدت مضر است و بایستی با مصلحات آن یعنی آویشن و نعنا مصرف شوند و اصلا" لبنیات ها کم کم مصرف شوند .

24= آب یخ و بستنی ممنوع .

25= خوردن هل با دمنوش چای کوهی برای خروخ بلغم معده عالیست و از خوردن چای سیاه پرهیز شود .

26= خربزه بعد از غذا یک ساعت خوردنش عالیست .

27= عسلاب با اندکی لیمو ترش خوبست .

28= استرس و غم ها بشدت شکم دهی دارند .

29= حمام کردن هر روز لاغر کننده و یک روز در میان چاق کننده است .

30= رب انار شیرین با آب عسل مفید است .

31= پاشیدن یک گرم دارچین روی غذا عالیست زیاده روی در مصرف مزاج گرم را مضر است .

32= نوشیدن آب سرد باعث گشادی روده ها میشود و ما باید بدانیم حرارت روده تا 37 درجه است و آب سرد حرارتش صفر است پس آب ولرم یا یخجالی بهتر است و بدانیم که یخ ما را به مرگ زود رس دعوت می کند .

33= فشار خون و یبوست کهنه بشدت عامل شکم دهی هستند .

34= دوری از گوشت فریزری و مانده عامل بلغمی شدن شکم میشود .

35= اگر روده عفونی شده باشد رنگ ادرار قهوه ای و بد بو میشود و در شکم دهی موثر است .

36= بعد از غذا فوری خوابیدن فوق العاده مضر است و باعث عفونت روده ها و کسالت و چرب شدن کبد میشود .

37= برنج و سیب زمینی بشدت روده ها را اسیدی می کند و باعث فراخی و ورم روده

شکم بزرگ٬ کوچک کردن شکم٬ کوچک کردن شکم با داروهای گیاهی٬ کوچک کردن شکم با طب سنتی٬ کوچک کردن شکم بعد از زایمان٬ کوچک کردن شکم بعد از سزارین٬ کوچک کردن شکم در خانمها٬ کوچک کردن شکم در خانه٬ کوچک کردن شکم در طب سنتی٬ کوچک کردن شکم در مردان٬ کوچک کردن شکم در یک هفته٬ کوچک کردن شکم سریع٬ کوچک کردن شکم طبیعی٬ کوچک کردن شکم و پهلو

[ بازدید : 67 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

[ يکشنبه 14 بهمن 1397 ] [ 12:21 ] [ وی پک ]

[ ]

مسهل و ملین طبیعی در طب سنتی

مسهل و ملین طبیعی در سنتی

در این مطلب قصد داریم شما را با مسهل ها و ملین های گیاهی و طبیعی آشنا سازیم

مُسهِل‌های قویّ:

1ـ روغن کرچک (منع مصرف در مردان جوان؛ زیرا باعث کاهش اسپرم می‌شود).

2ـ هر هشت ساعت یک خوشه انگور با هستۀ آن بجوید و بخورید.

3ـ مربّای انجیر یا شربت انجیر (با شکرسرخ در بیماران غیر دیابتی و با شیرۀ توت در بیماران دیابتی تهیه شود).

4ـ مخلوط یک استکان گلاب+ پودر گل محمّدی یک قاشق چای‌خوری+ یک قاشق پلو خوری شیرۀ توت، مخلوط شود و میل شود.

5ـ مخلوط کاهو با شیرۀ توت (برای افراد دارای کم‌خونی اسید فولیک).

6ـ مخلوط شیرۀ انگور+ شیرۀ توت(برای افراد دارای کم‌خونی فقر آهن)

7ـ مخلوط زنیان با مغز گردو (برای افراد بواسیری و همورئیدی).

8 ـ گیلاس، سبزی خُرفِه (برای افراد دیابتی نیز خوب است).

9ـ فلوس (سه تا 10 سانتیمتر، هر بار مغز آن‌را تراشیده در آبجوش ریخته، مخلوط کنید و با عسل یا قند بخورید، هر نوع یبوستی درمان می‌شود).

10ـ مخلوط برگ سنا+ برگ کاسنی+ گل ختمی سفید+ گل ختمی خبّازی(زنان باردار و شیرده ممنوع)

11ـ مخلوط گلبرگ گل محمّدی+ برگ کاسنی+ گل ختمی سفید+ گل ختمی خبّازی.

12ـ ظهرها قبل از ناهار: خاکشیر داغ

13ـ مخلوط هلیلۀ سیاه+ پوست هلیلۀ زرد+ مُلک باد+ ملک ازرق+ گل سرخ محمّدی+ مصطکی رومی، به نسبت مساوی.

14ـ روغن زیتون خوراکی مرغوب طبیعی (أرگانیک).

15ـ درمان یبوست در بیماران دیابتی:

خُرفه، بامیه، بادام تلخ، عرق کلپوره.

16ـ درمان یبوست در بیماران قلبی:

کاهو و کرفس به همراه غذا بخورد، و گلاب + بید مشک + عسل وسط روز یا عصرانه بخورد.

17ـ درمان یبوست در بیماران کبدی:

آلو بخارا و برگه زرد آلو و تمر هندی و عرق شاهتره و کدو مسمّی با پوستش و کلم بروکلی.

18ـ درمان یبوست در بیماران غیر دیابتی:

گُل قند (یعنی پودر گُلبرگ گُل محمدی مخلوط با قند سائیده به نسبت مساوی) یک قاشق پلو خوری با یک لیوان آب، اگر دیابت دارد شیره توت را با گلبرگ گل محمدی مخلوط کند و بخورد.

[caption id="attachment_3906" align="alignnone" width="300"] مسهل قوی طب سنتی[/caption]

مُلَیِّن‌ها:

1ـ گلابی، 2ـ کاهو، 3ـ طالبی، 4ـ تره، 5ـ انگور، 6ـ گلاب، 9ـ قن، 10ـ برگ سنا، 11ـ سوپ ، 12ـ آبگوشت، 13ـ زنیان، 14ـ برگ کاسنی، 15ـ گل ختمی، 22ـ بادام تلخ، 23ـ توت، 24ـ خربزه، 25ـ توت فرنگی، 26ـ آب، 27ـ آبجوش ولرم، 28ـ اسفناج، 34ـ قند، 35ـ کره، 19ـ آلوچه، 30ـ برگ چغندر، 31ـ عنّاب با عسل، 7ـ گلبرگ گل محمّدی ، 8ـ ران مرغ بدون پوست، 16ـ شیر سرد‌(گرچه در بعضی افراد مُسهِل قویّ است) ناشتا خوردن مخصوصا به همراه یک قاشق مربّاخوری عسل، 17ـ آب دوغ خیار (اگر چه در بعضی افراد مُسهِل قوی است)، 18ـ آلو بخارا، یا آب آلو بخارا، 20ـ تمر هندی با آب، 21ـ خاکشیر با آب گرم، 29ـ سبزی خوردن مخلوط، 32ـ مخلوط آلو+ آلوچه+ آلبالوی خشک+ تمر هندی، 33ـ کیوی رسیده (اگر با پوستش بدون پُرز آن مصرف شود، مُسهِل است)، 36.آش تَره زراعی‌یا تَره وحشی، 37ـ قُدومۀ شیرازی (ضدّ سرفه و ملیّن)، 38ـ خوردن عسلاب گرم ناشتا39ـ اسفرزه (اسپرزه ـ بِزرالقَطونا).

توجّه: در صورتی‌که در مصرف ملیّن‌ها زیاده‌روی شود، مسهل می‌شوند.

[caption id="attachment_3907" align="alignnone" width="300"] ملین گیاهی[/caption]

داروهای ملین٬ شربت ملین٬ مسهل طبیعی٬ مسهل طبیعی برای کودکان٬ مسهل طبیعی فوری٬ مسهل فوری٬ مسهل قوی٬ مسهل قوی طبیعی٬ مسهل گیاهی٬ مسهل و ملین طبیعی در سنتی٬ ملین طبیعی٬ ملین طبیعی برای معده٬ ملین طبیعی بسیار قوی٬ ملین طبیعی خانگی٬ ملین طبیعی در بارداری٬ ملین طبیعی فوری٬ ملین طبیعی قوی٬ ملین گیاهی

[ بازدید : 65 ] [ امتیاز : 4 ] [ نظر شما :
]

[ يکشنبه 14 بهمن 1397 ] [ 12:19 ] [ وی پک ]

[ ]

تفاوت زالو درمانی با حجامت و فصد

تفاوت زالو درمانی با حجامت و فصد

حجامت

یک روش خونگیری سنتی درمان بوده و همواره اطبا توصیه بر خارج کردن خون آلوده از بدن داشته اند . در این روش خون از مویرگ های سطحی بدن به وسیله ایجاد مکش مصنوعی ( بادکش کردن ) خارج میشود و معمولا این عمل را در پشت بدن و در ناحیه بین دو کتف انجام میدهند و البته بسته به نیاز درمانی بیمار محل دقیق حجامت مشخص میشود .

[caption id="attachment_3883" align="alignnone" width="300"] حجامت[/caption]

فصد

یه روش دیگر به نام فصد ( رگ زدن ) وجود دارد که در این روش خون از یکی از رگ های اصلی بدن با ایجاد یک برش طولی توسط تیغ جراحی و مصدود کردن مسیر برگشت خون به قلب انجام می شود و خون با قدرت طپش قلب از این برش خارج می شود.

قدرت درمانی فصد چهل برابر حجامت است و در سلامتی انسان بسیار تاثیر گذارتر از حجامت است و حتما باید زیر نظر متخصص طب سنتی حاذق انجام گیرد .

[caption id="attachment_3884" align="alignnone" width="300"] فصد[/caption]

زالو درمانی

روش دیگر خونگیری زالو درمانی است و همانطور که ر مقالات پیشین گفتیم زالوی مورد استفاده در زالو درمانی حتما باید از نوع زالو های طبی (Medical leech) باشد ، در این روش زالوی طبی خون را از اعماق بدن می مکد و جالب است بدانید که زالوی طبی فقط خون آلوده را از بدن می مکد و با خون تمیز کاری ندارد.

قدرت درمانی زالو درمانی با زالوی طبی ، ده برابر فصد و چهارصد برابر حجامت است.

این قدرت درمانی تنها بخاطر مکیده شدن خون توسط زالوی طبی نیست. زالوی طبی سبز هنگام مکیدن خون آلوده از بدن، صد نوع ماده دارویی مفید را وارد جریان خون انسان می کند که این مواد دارویی بیش از 60 نوع بیماری را درمان می کنند و تاثیرات شگفت انگیزی در سلامتی بدن دارند

[caption id="attachment_3885" align="alignnone" width="300"] زالو درمانی[/caption]

تفاوت حجامت با خون دادن٬ تفاوت حجامت با زالو درمانی٬ تفاوت حجامت با فصد خون٬ تفاوت حجامت و بادکش٬ تفاوت حجامت و حجامت٬ تفاوت حجامت و خون دادن٬ تفاوت حجامت و خونگیری٬ تفاوت حجامت و زالو٬ تفاوت حجامت و فصد٬ تفاوت زالو درمانی و حجامت٬ تفاوت فصد با حجامت٬ تفاوت فصد با خون دادن٬ تفاوت فصد خون و اهدای خون٬ تفاوت فصد خون و حجامت٬ تفاوت فصد و حجامت٬ حجامت٬ زالو درمانی٬ زالو درمانی بهتر است یا حجامت٬ فصد٬ فصد درمانی

[ بازدید : 86 ] [ امتیاز : 5 ] [ نظر شما :
]

[ جمعه 12 بهمن 1397 ] [ 21:17 ] [ وی پک ]

[ ]

عوارض نخوردن صبحانه از منظر طب سنتی

عوارض نخوردن صبحانه از منظر طب سنتی

یکی از علل بروز خشکی و بستر سازی بیماری هایی مانند حساسیت های فصلی، آسم، لوپوس، بهجت و امثال آن، نخوردن صبحانه می باشد و معمولاً افراد می گویند صبح ها اشتهایی به غذا نداریم! درست است، برای آن که اگر شب ها خوشمزه ترین و چرب ترین غذا ها با حجم زیاد خورده شود، سپس بدن در خواب شبانه فرو می‌رود و به جز معده تمام اعضای بدن به استراحت می پردازد و صبح سرحال و شاداب از خواب بر می خیزد اما معده تا پاسی از شب مشغول هضم کردن غذا بوده و فرصت استراحت نیافته است؛ طبیعی است که صبح خسته باشد❗

[caption id="attachment_3894" align="alignnone" width="300"] صبحانه نخوردن در طب سنتی[/caption]

در صورت ناشتا ماندن تا ظهر مقادیر زیادی صفرا و مواد ترشحی دیگر در معده ریخته شده و سبب آسیب به معده می شود؛ بنابراین اولاً بهتر است طبق فرمایش پیامبر اکرم«ص» شب ها شام(سبک و با رعایت فاصله از خواب) خورده شود، چون رگ هایی در بدن هستند که فقط شب ها غذا می گیرند. همچنین ضمن صرف حتمی صبحانه، باید بسیار متنوع و اشتها بر انگیز باشد

لاغری و ضعف مفرط، بیماری تیروئید، سرگیجه و کم خونی و بروز تشدید میگرن را ناشی از نخوردن صبحانه بخصوص در کودکان است؛ باید سفره صبحانه را از انواع خوردنی ها حتی به مقدار کم از هر نوع خوردنی اشتها بر انگیز پر کنند تا بویژه کودکان از همان اوان زندگی بدنشان محکم و سالم شود

[caption id="attachment_3895" align="alignnone" width="300"] صبحانه مخصوص کودکان[/caption]

صبحانه نخوردن باعث جبران و زیاده روی هنگام ناهار و احتمال بروز چاقی خواهد شد. علاوه بر این باعث ضعف و قصور در هضم شده و اخلاط غیر طبیعی و مضر را در کبد افزایش می دهد که خود سر منشأ بسیاری از بیماری ها است

کسانی که صبحانه نمی خورند، اغلب عصبی و تند خو می شوند. اعصاب به بتدریج ضعیف می شود و میزان تحمل انسان را نسبت به تنش های گوناگون کاهش می دهد. در ضمن آنکه باعث کاستی در امور ذهنی و عدم تمرکز می گردد، دانش آموزان و دانشجویانی که به صبحانه اهمیت نمی دهند در یادگیری دروس نسبت به دیگران دچار ضعف می شوند و حافظه کوتاه مدت آنان به خوبی عمل نخواهد کرد

توجه به صبحانه خوب عامل قوت در طول روز، تقویت دید چشم، پیشگیری کننده از ریزش مو، ازدیاد طول عمر توأم با سرحالی و شادابی است و علیرغم برخی از اظهارات غیر علمی، صبحانه خوب باعث چاقی نمی شود، بلکه وزن بدن را به صورت متعادل نگاه داشته و با تقویت سیستم ایمنی، بدن را در مقابل امراض گوناگون مقاوم می سازد

[caption id="attachment_3896" align="alignnone" width="300"] عوارض صبحانه نخوردن[/caption]

صبحانه٬ صبحانه ایرانی٬ صبحانه برای مدرسه٬ صبحانه در طب سنتی٬ صبحانه رژیمی٬ صبحانه سالم٬ صبحانه سلامت٬ صبحانه نخوردن٬ صبحانه نخوردن باعث چاقی میشود٬ صبحانه نخوردن چه عوارضی دارد٬ صبحانه نخوردن دانش آموزان٬ صبحانه نخوردن در بارداری٬ صبحانه نخوردن در طب سنتی٬ صبحانه نخوردن کودک٬ صبحانه نخوردن کودک سه ساله٬ صبحانه نخوردن کودک یک ساله٬ صبحانه نخوردن و دیابت٬ عوارض صبحانه نخوردن٬ عوارض صبحانه نخوردن چیست٬ عوارض صبحانه نخوردن در بارداری٬ عوارض صبحانه نخوردن در بچه ها٬ عوارض صبحانه نخوردن در کودکان٬ عوارض صبحانه نخوردن قبل از ورزش٬ عوارض نخوردن صبحانه از منظر طب سنتی

[ بازدید : 63 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

[ جمعه 12 بهمن 1397 ] [ 21:14 ] [ وی پک ]

[ ]

بهترین خوراکی های طبیعی در طب سنتی

بهترین خوراکی های طبیعی در طب سنتی

برخی از خوراکی ها و مواد خوراکی و دارویی مهمترین خاصیت ها را برای بدن دارند و بهترین تاثیرات را روی سلامتی ما میگذارند پیشنهاد متخصصین تغدیه استفاده از این خوراکی ها برای درمان انواع بیماری ها و عارضه های بدن است

در حال حاضر آوکادو، زنجبیل، زردچوبه و دیگر مواد خوراکی از این دست به عنوان مواد خوراکی با خواص فوق‌العاده جای خود را در اروپا و آمریکا باز کرده‌اند.

آسایی یکی از انواع میوه‌های تیره‌‌ای به نام سته است. این میوه به تدریج جای خود را در سراسر جهان باز کرده، زیرا آن گونه که می‌گویند مصرف این میوه سبب لاغری می‌شود. همچنین گفته می‌شود که آسایی به خاطر داشتن منابع غنی آنتی اکسیدان از بروز چین و چروک پوست جلوگیری می‌کند و نقش مهمی در پیشگیری از سرطان دارد. بی‌سبب نیست که بسیاری از ورزشکاران با خوردن آسایی در پی قدرت بیشترند.

آوکادو

به گزارش دویچه وله، یکی از چرب‌ترین میوه‌ها در جهان است. با این حال آوکادو جزو غذاهای چاق‌کننده محسوب نمی‌شود، زیرا چربی این میوه غیراشباع و با ارزش است و به همین دلیل نیز مصرف آن اثری مثبت بر سطح کلسترول و سیستم قلبی-عروقی بدن می‌گذارد. آوکادو دارای ویتامین‌های فراوانی است که سبب تقویت پوست، موی بدن، سیستم ایمنی و اعصاب می‌شود.

[caption id="attachment_3813" align="alignnone" width="300"] خواص آووکادو در طب سنتی[/caption]

چیا

گیاهی است یک‌ساله از خانواده نعناعیان. گرچه خود گیاه کاربرد تزئینی هم دارد، تخم‌های کوچک چیا به خاطر ذخیره بالای پروتئین و اسیدهای چربِ امگا -۳ و امگا -۶ مشهور هستند. گفته می‌شود که اقوام مایا و آزتک در آمریکای جنوبی از ۵ هزار سال پیش تاکنون خواص تخم چیا را می‌شناخته‌اند. تخم چیا مزه خاصی ندارد.

[caption id="attachment_3815" align="alignnone" width="300"] خواص دانه چیا در طب سنتی[/caption]

دیوخار

آن‌را سفیدخار یا خفچه نیز می‌نامند، گیاهی است پرخار از خانواده بادمجانیان. دیوخار انواع وحشی و تزئینی گوناگونی دارد با خاصیت‌های متعدد دارویی. میوه‌های این درختچه را سالم‌ترین میوه‌های جهان می‌نامند. گفته می‌شود که از جمله خواص این میوه تقویت سیستم ایمنی، قلب و کمک به کاهش فشار خون در بدن است. دیوخار در ایران از جمله در مناطقی چون ارومیه، جاده سنتو و جیران سفلی رشد می‌کند.

[caption id="attachment_3816" align="alignnone" width="300"] خواص دیوخار در طب سنتی[/caption]

کلم کالی

نوعی سبزیِ برگی است که در آمریکا بسیار مشهور شده و به آرامی جای خود را در اروپا نیز باز کرده است. کلم کالی سرشار از ویتامین‌های مختلف است. مصرف ۱۰۰ گرم از این سبزی نیاز روزانه ویتامین C در بدن را تامین می‌کند. این سبزی همچنین دارای منابع سرشار ویتامین A و مواد معدنی چون آهن و کلسیم است.

[caption id="attachment_3817" align="alignnone" width="300"] خواص کلم کالی در طب سنتی[/caption]

واکسینیوم

ماه ژوئیه زمان استفاده از واکسینیوم در آلمان است. این میوه سرشار از ویتامین‌های گوناگون است و مانع بروز التهاب و عفونت در بدن می‌شود. گفته می‌شود یونانیان و رومی‌ها در گذشته‌های دور از این میوه برای جلوگیری از دردهای روده استفاده می‌کردند. واکسینیوم به رغم شباهت‌هایش با میوه “آچای” کالری زیادی ندارد و چرب نیست. از واکسینیوم برای جوان نگاه داشتن پوست هم استفاده می‌شود.

[caption id="attachment_3818" align="alignnone" width="300"] خواص واکسینیوم در طب سنتی[/caption]

زنجبیل یا زنجفیل یا شنگویر

گیاهی دارویی برای شفای بیماری‌های دستگاه گوارش است. با مصرف زنجبیل جریان خون در روده راحت‌تر انجام می‌شود و التهاب‌های روده التیام می‌یابند. زنجبیل از زمان‌های دور در طب سنتی چین نقش مهمی ایفا کرده و در ایران باستان نیز با نام “ژنگویر” کاربرد داشته است.

زَردچوبه یا زَرچوبه

هزاران سال است به عنوان گیاه و ادویه‌ای بسیار مهم در هند شناخته شده و هندیان این گیاه مقدس را تقریبا در هرغذایی می‌ریزند، زیرا زردچوبه هم غذا را خوشمزه می‌کند و هم فرایند هضم غذا را آسان‌تر می‌کند. رویشگاه اصلی این گیاه هند است و زردچوبه بخش اصلی ادویه معروف به “کاری” را تشکیل می‌دهد. زردچوبه سبب کاهش کلسترول خون می‌شود و از التهاب‌ها و عفونت‌های بدن جلوگیری می‌کند.

بادام

صرف چند بادام در روز سبب تندرستی بیشتر بدن می‌شود. خوردن بادام از گرسنگی شدید جلوگیری می‌کند، تاثیر مثبتی بر قلب می‌گذارد و از بروز بیماری دیابت نوع دوم و آلزایمر جلوگیری می‌کند. چربی موجود در بادام چون چربی آوکادو از نوع خوب چربی است و بالارفتن سطح آن در خون نگران‌کننده نیست.

کوینو-آ

گیاهی است که در آمریکای جنوبی می‌روید و نحوه طبخ دانه‌های آن شبیه برنج است. بومیان آمریکای جنوبی به آن “دانه اینکا” یا برنج پرو می‌گویند. کوینو-آ به عنوان یکی از بهترین منابع گیاهی پروتئین در سراسر جهان شناخته شده است. دانه‌های کوچک کوینو-آ حاوی تمام ۹ اسید آمینه ضروری و آنتی اکسیدان‌های ضدبیماری‌ها هستند. آن‌ها همچنین فاقد گلوتن هستند و غنی از مواد معدنی.

[caption id="attachment_3819" align="alignnone" width="300"] خواص کوینو-آ در طب سنتی[/caption]

بهترین خوراکی های طبیعی٬ بهترین خوراکی های طبیعی برای بدنسازی٬ بهترین خوراکی های طبیعی برای پوست٬ بهترین خوراکی های طبیعی برای پوست چرب٬ بهترین خوراکی های طبیعی برای صورت٬ بهترین خوراکی های طبیعی جهان٬ بهترین خوراکی های طبیعی صورت٬ بهترین خوراکی های طبیعی مو٬ خواص آووکادو٬ خواص چیا٬ خواص دیوخار٬ خواص کلم کالی٬ خواص کوینو-آ٬ خواص واکسینیوم٬ خوراکی های طبیعی٬ خوراکی های طبیعی در طب سنتی

[ بازدید : 57 ] [ امتیاز : 4 ] [ نظر شما :
]

[ جمعه 12 بهمن 1397 ] [ 21:11 ] [ وی پک ]

[ ]

بالا بردن سوخت و ساز در طب سنتی با ادویه ها

بالا بردن سوخت و ساز در طب سنتی با ادویه ها

برخی ادویه ها تاثیرات مفیدی بر لاغری و چربی سوزی ما میگذارند پیشنهاد می کنیم از آن ها در وعده های غذایی تان استفاده کنید از جمله آن ها می توانیم به جینسینگ،فلفل هندی، دارچین،فلفل سیاه،قاصدک،خردل و زردچوبه،هل و زیره می توانیم اشاره کنیم اگر تمایل به افزایش سوخت و ساز از بدنتان با استفاده از ادویه دارید بهتر است از آن ها در وعده های غذایی تان استفاده کنید تاثیرات مطلوبی دریافت کنید.

متخصص تغذیه، دکتر مرلین گلنویل می گوید که چگونه ادویه ها می توانند به رژیم های غذایی کمک کنند. اگر سعی دارید که قبل از فرا رسیدن فصل شنا وزن کم کنید، شاید لازم باشد سالاد را کنار بگذارید و به غذاهای آسیایی روی بیاورید. کارشناسان می گویند که ادویه های مورد استفاده در غذاهای هندی و آسیایی می توانند به افزایش سرعت سوخت و ساز و سرکوب اشتها کمک کنند و حتی مانع ظهور دوباره سلول های چربی بعد از کاهش وزن شوند.

آنها ادعا می کنند که خوردن یک قاشق چایخوری زیره در هر روز می تواند۱کیلو وزن شما را کم کند و معلوم شده عادت به مصرف یک وعده غذایی تند با فلفل و چیلی، به اندازه یک پیاده روی ۲۰ دقیقه ای کالری می سوزاند. ریشه جینسنگ سیبری به سوخت وساز بدن سرعت می دهد و فلفل هندی که سطوح چربی را کاهش می دهد، گیاه قاصدک کنترل کننده اشتهاست و زردچوبه چربی زدا می باشد.

از متخصص تغذیه و نویسنده، دکتر مرلین گلنویل خواست تا ۱۰ ادویه ای که می توانند به کاهش وزن کمک کنند را مشخص کند.

۱- جینسینگ

یک جزء اصلی در غذاهای چینی و کره ای است. می توانید ریشه جینسنگ را از سوپرمارکت های خاص مانند خواربارفروشی های آسیایی تهیه کنید. همچنین به شکل کپسول در فروشگاههای مواد غذایی سالم نیز موجود است. دکتر گلنویل به MailOnline گفت: معلوم شده که پاناکس جینسینگ برای کاهش وزن در موش ها مفید است زیرا می تواند سطوح انرژی را افزایش داده و متابولیسم را تندتر کند.

انواع مختلفی از جینسینگ وجود دارد و نوعی که من به ویژه برای زنان توصیه می کنم، جینسینگ سیبری است که جزء دسته آداپتوژن می باشد. یک آداپتوژن، چیزی است که با توجه به نیازهای بدنتان عمل می کند. جینسینگ در مواقع مورد نیاز، انرژی تامین می کند و هنگامی که تحت فشار هستید، به مقابله با استرس و خستگی کمک می کند. شرایط استرس زا باعث می شوند که ما در مصرف غذاهای ناسالم زیاده روی کنیم که باعث افزایش وزن می گردد. به علت اثرات هورمون استرس (کورتیزول)، اگر غذاهایی که تحریک می شوید را بخورید، باعث افزایش وزن، دور میان تنه تان می شوند.

پاناکس جینسنگ، قوی تر از جینسنگ سیبری است و اغلب برای مردان مناسب تر است زیرا اثر بسیار قوی تری در افزایش انرژی دارد. این گیاه برای بعضی خانم ها آنقدر قوی است که باعث تپش قلب می شود و فقط باید برای چند هفته استفاده شود.

با ریشه جینسینگ، یک سوپ مرغ مقوی درست کنید.

[caption id="attachment_3823" align="alignnone" width="300"] خواص جینسینگ[/caption]

۲- فلفل هندی

کپسایسین، ماده موجود در فلفل هاست که به آنها تندی و حرارت می دهد و همچنین به مبارزه با افزایش وزن و چاقی کمک می کند زیرا مصرف کالری و سطوح چربی خون را کاهش می دهد. دکتر گلنویل توضیح می دهد: ممکن است تندی کپسایسین به فرایندی به نام گرمازایی کمک کند که در آن بدن شما می تواند چربی را به حرارت تبدیل کند. این بدان معناست که شما چربی بیشتری می سوزانید که کاهش وزنتان را بیشتر می کند. وارد کردن این مواد گرمازا در رژیم غذایی شما، ممکن است متابولیسم تان را تا ۵ درصد افزایش دهد و چربی سوزی تان را تا ۱۶ درصد بیشتر کند.

نصف قاشق چایخوری پاپریکا در سس مایونزتان بریزید.

[caption id="attachment_3824" align="alignnone" width="300"] خواص فلفل هندی[/caption]

۳- دارچین

این ادویه فوق العاده که در غذاهای آسیایی متداول است و اغلب در پای سیب بکار می رود، یک تند کننده متابولیسم دیگر است. او توضیح می دهد: مطالعات نشان می دهد که دارچین به کاهش سطوح قند خون و بهبود مقاومت به انسولین در افراد مبتلا به دیابت نوع دو نیز کمک می کند.

هر روز با پاشیدن یک قاشق چایخوری دارچین روی فرنی یا در چای گیاهی، دارچین را وارد رژیم غذایی تان کنید. با این حال او به افرادی که از داروی رقیق کننده خون استفاده می کنند، هشدار می دهد. او می گوید: اگر دچار اختلال خونریزی هستید یا از داروهای رقیق کننده خون مانند هپارین یا وارفارین استفاده می کنید، مصرف مقادیر زیاد دارچین، ایده خوبی نیست. زیرا دارچین حاوی ماده ای بنام کومارین است که می تواند اثر رقیق کنندگی خون داشته باشد.

یک چهارم قاشق چایخوری دارچین را در شیرینی مغزدار بریزید.

[caption id="attachment_3825" align="alignnone" width="300"] خواص دارچین[/caption]

۴- فلفل سیاه

غلاف های کوچک که ما برای مزه دار کردن وعده های غذایی مان، آسیاب می کنیم، ماده ای به نام پیپرین دارند. پیپرین، اثراتی مشابه کپسایسین در چیلی دارد و ماده ای است که تندی فلفل سیاه را به آن می دهد. این تندی به جلوگیری از تشکیل سلول های چربی جدید کمک می کند، مخصوصا اگر عادت کنید که یک وعده غذای تند حاوی فلفل و چیلی بخورید. او توضیح می دهد: مشخص شده هنگامی که فلفل سیاه با سایر ادویه ها مانند کپسایسین ترکیب می شود، به اندازه یک پیاده روی ۲۰ دقیقه ای، کالری می سوزاند.

غذایتان را به جای نمک، با فلفل طعم دار کنید.

[caption id="attachment_3826" align="alignnone" width="300"] خواص فلفل سیاه[/caption]

۵- قاصدک

شما می توانید برای درست کردن سالاد، خودتان قاصدک بچینید اما بهتر است اگر قصد دارید شکوفه های زرد آن را وارد رژیم تان کنید، به بازار کشاورزان یا وبسایت های مخصوص سر بزنید. قاصدک برای بسیاری از مردم، یک علف هرز تحریک کننده است اما بطور سنتی از ریشه ها و برگ های این گیاه بعنوان دارو برای نفخ و اختلالات گوارشی استفاده می شده است. دکتر گلنویل توضیح می دهد: قاصدک حاوی فیبر است، بنابراین می تواند به شما کمک کند که به مدت طولانی تری احساس سیری کنید و در نتیجه، به کنترل اشتهای شما کمک می کند. این علف هرز مطرود، نه تنها به کاهش وزن کمک می کند، بلکه دارای خواص مفید دیگری نیز هست.

او می گوید: برگ های این گیاه، سرشار از ویتامین ها از جمله A، C، D و B هستند. همچنین حاوی سطوح بالایی از مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، روی، پتاسیم، منگنز، مس، کولین، کلسیم، بورون و سیلیکون می باشد. از آنجا که برگهای قاصدک بسیار مغذی است، می تواند گیاه خوبی برای خانم هایی باشد که در حال نزدیک شدن به دوره یائسگی هستند یا کسانی که رژیم غذایی نامناسبی دارند. اما از ریشه قاصدک استفاده نکنید، چون شما را وارد به خوردن می کند. او می گوید: این ریشه می تواند یک محرک اشتها باشد.

برگ های قاصدک را به سالاد اضافه کنید یا روزی یکبار، چای قاصدک بنوشید.

[caption id="attachment_3827" align="alignnone" width="300"] خواص قاصدک[/caption]

۶- خردل

یکبار دیگر کپسایسین فوق العاده با خواص چربی سوزی و افزایش دهنده سوخت و سازش از راه می رسد. او توضیح می دهد: خردل، جزء خانواده سبزیجات چلیپایی است که گمان می رود خواص سلامتی بسیاری دارند. سایر سبزیجات چلیپایی عبارتند از کلم، گل کلم، بروکلی و جوانه های کلم بروکسل. اگر خردل آماده می خرید، مطمئن شوید که حاوی شکر نیست زیرا می تواند تاثیر معکوس بر وزن شما بگذارد.

سس کچاپ پر از شکر را کنار بگذارید و خردل را بعنوان چاشنی انتخاب کنید. یک قاشق مرباخوری در روز برای شما کافی است.

[caption id="attachment_3828" align="alignnone" width="300"] خواص خردل[/caption]

۷- زردچوبه

زردچوبه، ادویه زرد رنگی است که از ریشه این گیاه بدست می آید و به غذاهای آسیایی، رنگ زرد پر رنگ می دهد. او می گوید: ماده فعال آن، کورکومین است و اگرچه تحقیقات نشان نداده که کورکومین واقعا بتواند به کاهش وزن کمک کند، اما گمان می رود که مانع رشد مجدد چربی بعد از کاهش وزن شخص می شود. این می تواند مفید باشد زیرا بسیاری از افراد بعد از پایان رژیم غذایی شان، وزنی که از دست داده بودند را دوباره بدست می آورند.

نصف قاشق چایخوری زردچوبه را به آب اضافه کنید تا یک نوشیدنی پاک کننده داشته باشید یا آن را به غذاهایتان بیفزایید.

[caption id="attachment_3829" align="alignnone" width="300"] خواص زردچوبه[/caption]

۸- زنجبیل

زنجبیل نیز ممکن است همان اثرات گرمازایی کپسایسین را داشته باشد زیرا در بدن، اثرات گرم کنندگی دارد که همه این ها منجر به فعالیت چربی سوزی بیشتر می شود. برای درست کردن چای زنجبیل، چند برش از ریشه زنجبیل را در آب جوش بجوشانید. این چای به هضم کمک خواهد کرد. ریختن زنجبیل در غذا نیز همان اثر را دارد.

هنگام بخارپز کردن سبزیجات یا ماهی، چند برش زنجبیل اضافه کنید.

[caption id="attachment_3830" align="alignnone" width="300"] خواص زنجبیل[/caption]

۹- زیره

یک جزء دیگر در غذاهای آسیایی است. به گفته دکتر گلنویل، افراد رژیم گیرنده ای که دانه های زیره را به برنامه غذا خوردن سالمشان اضافه می کنند، نسبت به کسانی که این کار را انجام نمی دهند، وزن بیشتری از دست می دهند. او می گوید: تحقیقات نشان داده که اضافه کردن فقط یک قاشق چایخوری زیره به ماست در روز، به مدت سه ماه، به شما کمک خواهد کرد که نسبت به بقیه افراد، ۱کیلو بیشتر وزن کم کنید و افرادی که هر روز زیره مصرف می کنند، ۳ برابر گروهی که فقط ماست بدون زیره می خورند، چربی از دست می دهند.

هر روز، یک قاشق چایخوری زیره را به ماست تان اضافه کنید یا در سس بلونیز بریزید.

[caption id="attachment_3831" align="alignnone" width="300"] خواص زیره[/caption]

۱۰- هل

این غلاف های سبز کوچک و بسیار معطر، به خاطر خواص گوارشی شان معروفند، اما هل می تواند به سوزاندن چربی نیز کمک کند. او می گوید: گمان می رود که هل با بهبود سوخت و ساز بدن به افزایش چربی سوزی کمک می کند. همچنین با کاهش نفخ و ناراحتی کلی گوارشی ، برای هضم نیز مفید است.

[caption id="attachment_3832" align="alignnone" width="300"] خواص هل[/caption]

افزایش سوخت و ساز بدن٬ بالا بردن سرعت سوخت و ساز بدن٬ بالا بردن سوخت و ساز٬ بالا بردن سوخت و ساز بدن٬ بالا بردن سوخت و ساز در بدن٬ چگونگی بالا بردن سوخت و ساز بدن٬ راه های بالا بردن سوخت و ساز٬ سوخت و ساز بالا٬ سوخت و ساز بالای بدن٬ سوخت و ساز بدن٬ سوخت و ساز بدن با ادویه ها٬ سوخت و ساز بدن با جینسینگ4٬ سوخت و ساز بدن با داروهای گیاهی٬ سوخت و ساز بدن با طب سنتی٬ سوخت و ساز بدن با فلفل٬ سوخت و ساز بدن با گیاهان دارویی٬ سوخت و ساز زیاد بدن

[ بازدید : 66 ] [ امتیاز : 4 ] [ نظر شما :
]

[ جمعه 12 بهمن 1397 ] [ 21:09 ] [ وی پک ]

[ ]

حجامت سر

حجامت سر

در طب سنتی حجامت سر را بیشتر برای بیماری های در نواحی سر مثل میگرن و سردرد و بیماری های چشم و گوش و ... استفاده می کنند ولی در روایات حجامت سر را شفای درد های کل بدن معرفی کرده اند.

حجامت سر چیست؟

محل انجام حجامت سر، یک وجب از دست شخص حجامت شونده، از نوک بینی تا فرق سر (ملاج یا فونتانل قدامی) می‌باشد. این گونه از حجامت با تکنیک خاصی انجام می‌شود و در روایات با عنوان (حجامت نجات بخش) نام برده شده است.

[caption id="attachment_3841" align="alignnone" width="300"]عکس حجامت سر فواید حجامت سر[/caption]

فواید حجامت سر

از فواید حجامت سر می توان به درمان بیماری های اعصاب و جنون، تقویت چشم و تقویت مغز اشاره کرد.برای بعضی سردردها و ‏مشکلات مغز استفاده می شود خصوصاً جهت مزاج های دموی که طبق روایات حجامت سر درمان همه دردهاست جهت بیماران ‏دموی مزاج‎ .‎ همچنین درمان بیماری های اعصاب و جنون ، تقویت چشم و تقویت مغز می باشد.

قبل از حجامت سر چه کنیم؟

برای این که حجامت بهتری داشته باشید، پیشنهاد می شود که محل مورد نظر حجامت را با استفاده از روغن های طبیعی مانند روغن سیاه دانه، زیتون، کنجد و یا گل بنفشه چرب کرد.

برای انجام حجامت بهتر است که سر مو نداشته باشد یا حداقل موی آن کم باشد چرا که اگر سر مو داشته باشد از کنار بادکش هوا کشیده می شود و در نتیجه مجبور می شوید مرتب بادکش کنید .

عوارض حجامت سر:

عوارض احتمالی: در صورت تکرار زیاد یا تشخیص اولیه نادرست، حجامت سر ممکن است منجر به اختلال فهم و حافظه؛ سفید شدن مو؛ ایجاد یا تشدید آب مروارید شود. در کسانی که مبتلا یا در معرض ابتلا به آب مروارید هستند تنها در موارد ضروری انجام می شود.

[caption id="attachment_3843" align="alignnone" width="212"]عکس حجامت سر مضرات حجامت سر[/caption]

حجامت٬ حجامت سر٬ حجامت سر برای اعصاب٬ حجامت سر برای جوش صورت٬ حجامت سر برای چشم٬ حجامت سر برای چی خوبه٬ حجامت سر برای رویش مو٬ حجامت سر برای سر درد٬ حجامت سر برای سینوزیت٬ حجامت سر برای میگرن٬ حجامت سر چیست؟٬ حجامت سر در بارداری٬ حجامت سر در تهران٬ حجامت سر در زنان٬ حجامت سر دکتر خیراندیش٬ خواص حجامت از سر٬ عکس حجامت سر٬ عوارض حجامت سر٬ فواید حجامت سر٬ فواید حجامت سر برای ریزش مو٬ فواید حجامت سر چیست؟٬ قبل از حجامت سر چه کنیم؟٬ محل حجامت سر

[ بازدید : 67 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]

[ جمعه 12 بهمن 1397 ] [ 21:02 ] [ وی پک ]

[ ]

درمان سوختگی با عسل

درمان سوختگی با عسل

آیا میدانستید از عسل به عنوان یک ماده درمان کننده برای انواع سوختگی ها می توانید کمک بگیرید ؟عسل خاصیت زیادی در بازسازی پوست سوخته شده میگذارد سوختکی های درجه یک و دو را می توانید با کمک عسل درمان کنید پوست آسیب دیده با کمک عسل به راحتی جدا می شود و پوست جدید جایگزین آن می شود التیام سوختگی با کمک این ماده به سرعت انجام میپذیرد.

عسل دارویی کمی با عسل خوراکی و فرآوری شده که در اکثر قفسه های فروشگاه دیده می شوند متفاوت است، بنابراین قبل از درمان سوختگی با توصیه های ارائه شده در این مقاله باید اطمینان حاصل کنید که منبعی از عسل دارویی لازم را در اختیار دارید. عسل صدها سال است که در درمان سوختگی و آسیب های دیگر به کار می رود. خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتری عسل به آن خاصیت شفابخشی داده است. در درمان سوختگی، عسل زخم را مرطوب نگه می دارد، و موجب بهبودی سریع و حداقل اسکار می شود. از عسل برای درمان سریع و طبیعی سوختگی درجه یک و سوختگی های کوچک درجه دو استفاده کنید.

[caption id="attachment_3864" align="alignnone" width="300"] درمان سوختگی با عسل[/caption]

سوختگی خود را تشخیص دهید سوختگی درجه یک را شناسایی کنید. سوختگی ها به آسانی ایجاد می شوند. ممکن است به وسیله ی گرما، آتش، خورشید، برق، مایعات در حال جوش مانند آب، سس و غذاهای دیگر، و مواد شیمیایی دچار سوختگی شوید. سوختگی درجه اول شدید نیست، و بالاترین لایه پوست را تحت تاثیر قرار می دهد. • سوختگی درجه اول قرمز و دردناک است و با فشار انگشت سفید می شود. این نوع سوختگی معمولا در عرض 3-6 روز بهبود می یابد. پوست ممکن است در طول درمان ورقه شود. معمولا زخم نمی شود یا مقدار آن کم است.سوختگی درجه دو را تشخیص دهید. سوختگی درجه دو سخت تر از سوختگی های درجه یک است و بر لایه های عمیق تر پوست تاثیر می گذارد. رنگ آن قرمز یا لکه لکه، است و متورم و بسیار دردناک است. ممکن است تاول نیز به وجود آید. • این نوع سوختگی معمولا در عرض 2-3 هفته بهبود می یابد. ممکن است کمی زخم شود. • اگر سوختگی بزرگتر از حدود 1 اینچ (2.5 سانتی متر) است، به دکتر مراجعه کنید.

ظاهر سوختگی درجه سه را بشناسید. سوختگی درجه سه عمیق ترین و جدی ترین نوع سوختگی است و به تمام لایه های پوست آسیب می رساند. پوست ممکن است سفید (سوخته) و سیاه شود. • سوختگی درجه سه نیاز به رسیدگی فوری پزشکی دارد. این نوع سوختگی را خود درمانی نکنید. • سوختگی درجه سه معمولا دردناک نیست چون به اعصاب آسیب رسیده است. • درمان این سوختگی ممکن است ماه ها طول بکشد و در طول درمان زخم می شود.

[caption id="attachment_3865" align="alignnone" width="300"] درجه بندی سوختگی[/caption]

مدرمان سریع زخم های کوچک محل سوختگی را زیر آب سرد بگیرید. بلافاصله پس از سوختگی، از آب سرد روان برای خنک کردن آن استفاده کنید. این کار را حداقل 5 دقیقه ادامه دهید. • سوختگی های درجه دو باید حداقل 15 دقیقه سرد شوند. • در محل سوختگی یخ نگذارید.
عسل دارویی را بر روی محل سوختگی بمالید. عسل دارویی را روی کل محل سوختگی و بر روی اطراف آن و بافت سالم بمالید. در عسل صرفه جویی نکنید. باید یک لایه بسیار ضخیم از عسل روی زخم ایجاد کنید. بسته به محل سوختگی، سعی کنید حدود ¼ اینچ (حدود نیم سانتیمتر) عسل بمالید. در صورت امکان از عسل دارویی استفاده کنید. نمونه هایی از عسل دارویی عسل مانوکا تولید نیوزیلند و مدیهانی تولید آلمان است. • اگر به عسل دارویی دسترسی ندارید، یک انتخاب خوب عسل خام فیلتر نشده و طبیعی است. از عسل های معمولی در فروشگاه های مواد غذایی استفاده نکنید. • از عسل گل صد تومانی استفاده نکنید چراکه حاوی سموم شناخته شده به نام گرایانوتوکسین هاهستند و به عنوان «عسل دیوانه» شناخته می شوند زیرا باعث توهم و اختلال حواس می شوند.

عسل را به همه جا بمالید. از کیسه های پلاستیکی نازک، کیسه ساندویچ و یا چوب بستنی برای مالیدن عسل برروی محل سوختگی و پوست اطراف آن استفاده کنید.

محل سوختگی را با پانسمان ببندید. از یک باند تمیز و خشک و یا پانسمان نچسب مانندتلفا استفاده کنید. محل سوختگی را به طور کامل با پانسمان بندید. آن را چسب پزشکی محکم کنید.
برای سوختگی های بزرگ به پزشک مراجعه کنید. در صورتی که دچار سوختگی درجه دو بزرگ (بزرگتر از 1 اینچ یا 2.5 سانتی متر) و یا سوختگی درجه سه شده اید، سریعا به پزشک مراجعه کنید. برای سوختگی درجه دو، باز هم باید محل سوختگی را با آب سرد به مدت 15 دقیقه یا تا زمان رسیدن کمک خنک کنید.

[caption id="attachment_3866" align="alignnone" width="300"] عسل برای درمان سوختگی[/caption]

برای سوختگی های حاصل از برق، مواد شیمیایی و تابش به پزشک مراجعه کنید. تمام سوختگی های حاصل از برق، مواد شیمیایی و تابش (به استثنای آفتاب سوختگی خفیف) باید در اسرع وقت توسط متخصصان پزشکی درمان شوند. در مورد سوختگی شیمیایی، محل را به مدت حداقل 5 دقیقه با آب سرد بشویید و فورا به پزشک مراجعه کنید.

تعویض پانسمان دست های خود را بشویید. اطمینان حاصل کنید که قبل از تعویض پانسمان سوختگی دست های شما تمیز هستند. اگر دست خود را سوزانده اید، از کسی بخواهید که به شما کمک کند. از آنها بخواهید اول دست خود را با آب و صابون بشویند.

به آرامی پانسمان را بردارید. اگر پوست شلی به پانسمان چسبیده است، اجازه دهید از محل سوختگی برداشته شود. مطالعات نشان داده اند که عسل به جداشدن راحت و بدون درد پوست کمک می کند، بنابراین انجام این کار باید نسبتا ساده باشد. پانسمان قدیمی را دور بیاندازید.

موجود هر گونه عفونت را بررسی کنید. محل سوختگی را بررسی کنید و به دنبال علائم عفونت باشید.

علائم عفونت می تواند شامل موارد زیر باشد:

• چرک یا ترشح

• برآمدگی پر از مایع روشن (اگر پوست تاول زده است، به آن دست نزنید)

• رگه های مایل به قرمز

• تب

در صورت تمایل به محل سوختگی پماد آنتی بیوتیک بزنید. اگر فکر می کنید دچار عفونت شده اید اما جزئی به نظر می رسد، می توانید از کرم / پماد سه آنتی بیوتیکی استفاده کنید، هر چند به طور کلی عسل مانع از عفونت می شود. در صورتی که فکر می کنید به عفونت جدی تر مبتلا شده اید (به عنوان مثال، دائم تب دارید و یا دچار رگه های قرمز رنگ در محل سوختگی شده اید)، بلافاصله به دکتر مراجعه کنید.

بافت را از محل سوختگی جدا نکنید. برداشتن بافت (پوست شل) از محل سوختگی می تواند موجب آسیب بیشتر مانند زخم شود. در زمان تعویض پانسمان نیازی به برداشتن بافت باقی مانده در محل سوختگی نیست . اجازه دهید بدن کار خود را انجام دهد. بافت به طور معمول جدا می شود و عسل به این فرایند سرعت می بخشد.

عسل را نشویید. عسل دارای خاصیت ضد میکروبی و ضد باکتری است. و بیشتر اوقات می تواند مانع از عفونت شود. عسل در محل سوختگی به شکل یک سد محافظ عمل می کند و از بین بردن آن بافت های آسیب پذیر را در معرض آسیب بیشتر قرار می دهد. عسل را بر روی محل آسیب دیده باقی بگذارید.

به محل سوختگی عسل بیشتری بمالید. از عسل به اندازه ی مورد نیاز برای پوشش کامل محل سوختگی استفاده کنید. یک پانسمان تازه استفاده کنید. از گاز و یا تلفا برای پوشش کامل محل سوختگی استفاده کنید. با نوار چسب پزشکی آن را محکم کنید.

اجازه دهید سوختگی التیام یابد هر روز پانسمان را تعویض کنید و عسل تازه بمالید. محل سوختگی را کمی در معرض هوا قرار دهید. هر روز، پانسمان را به مدت 1-2 ساعت باز کنید. این امر باعث می شود محل سوختگی کمی هوا بگیرد. سپس، مجددا عسل بزنید و یک پانسمان تازه گاز و یا تلفا استفاده کنید. عسل را بشویید. سوختگی درجه یک باید در عرض یک هفته و سوختگی درجه دو کوچک باید در عرض 2 هفته التیام یابد. زمانی که سوختگی بهبود یافت، عسل را با آب سرد روان بشویید. اگر درمان سوختگی بیش از 2 هفته طول کشید، برای بررسی سوختگی به دکتر مراجعه کنید.

[caption id="attachment_3867" align="alignnone" width="300"] درمان جای سوختگی با عسل[/caption]

انواع درجات سوختگی٬ تعیین درجات سوختگی٬ تفاوت درجات سوختگی٬ درجات سوختگی٬ درجات سوختگی بدن٬ درجات سوختگی پوست٬ درمان سوختگی٬ درمان سوختگی با آب جوش٬ درمان سوختگی با اتو٬ درمان سوختگی با بخار٬ درمان سوختگی با بخاری٬ درمان سوختگی با روغن٬ درمان سوختگی با طب سنتی٬ درمان سوختگی با عسل٬ درمان سوختگی باروغن زیتون٬ درمان سوختگی پا٬ درمان سوختگی پای نوزاد٬ درمان سوختگی در طب سنتی٬ درمان سوختگی دهان٬ درمان سوختگی زبان٬ درمان سوختگی سطحی٬ درمان سوختگی صورت

[ بازدید : 67 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

[ پنجشنبه 11 بهمن 1397 ] [ 17:37 ] [ وی پک ]

[ ]

ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]